Városlista
2023. március 29, szerda - Auguszta, Bertold

Hírek

2023. Február 02. 10:42, csütörtök | Helyi

Az álmaiért úszott egészen Amerikáig

Az álmaiért úszott egészen Amerikáig

Bévárdi Zsófi egyik nagy álma teljesült 2019-ben, amikor a középiskola elvégzése után, tehetséges úszóként sikerült amerikai egyetemen, a nyugat-virginiai Fairmont State University pszichológia szakára felvételt nyernie.

2023 májusában fog diplomázni és szándékai szerint a mesterképzést is a tengerentúlon fogja folytatni klinikai pszichológia területen.

Amellett, hogy kiváló tanulmányi eredményei vannak, számos távon ért el rekordot úszásban; 50 yard pillangón, 1 mérföldön, 500 yardon, 1000 yardon egyetemi és medencecsúcsot döntött, most januárban pedig 400 yard vegyesen is sikerült egyetemi medencecsúcsot úsznia.

Zsófi igazi példakép, szorgalmas, kitartó, céltudatos. Tanulmányai és az edzések mellett dolgozik, gyerekeket tanít úszni. Méltán büszkék rá szülei és Dombóvár is. Hajrá Zsófi!

Címkék: úszás

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 27. 16:19, hétfő | Helyi

Megválasztották az év borait Dombóváron

Az Éles Simon Kertbarát Egyesület Dombóvár borversenyének ünnepélyes eredményhirdetésén vett részt Pintér Szilárd polgármester március 25-én a Dombóvári Művelődési Házban.

2023. Március 25. 11:45, szombat | Helyi

Március 20-án rendezték meg Dombóváron a Mezei futóverseny alapszintű diákolimpiát

A Dombóvári Szigeterdőben az idei első tavaszi diákolimpia versenyre 15 fiú és 13 leány csapat nevezett, négy korcsoportban hirdettek eredményt, csapatban és egyéni versenyszámban az első három helyezettet díjazták.

2023. Március 23. 15:12, csütörtök | Helyi

Elkezdődött az Arany János téri orvosi rendelő belső felújítása

A munkaterület átadása után elindult az Arany János téri orvosi rendelő belső felújítása tárgyában a beruházás a kormány egyedi támogatásával.

2023. Március 22. 10:18, szerda | Helyi

Már olvasható a Dombóvári Szuperinfó aktuális száma

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!