Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Március 11. 11:30, vasárnap | Helyi
Forrás: Tilinger Sándor

Az ember kézlenyomatát viselő természetet örökítették meg

Az ember kézlenyomatát viselő természetet örökítették meg

A dombóvári Tilinger Sándor egyik felvétele is látható Az ember és a természet címmel fotóamatőröknek meghirdetett pályázat legjobb képeiből összeállított kiállításon, amelyet csütörtökön nyitottak meg Szekszárdon.

Az Alisca Terra Regionális Hulladékgazdálkodási Kft. fotópályázatára százhúsz jelentkező hatszáz képet küldött be, melyek közül nyolcvan származott harmincöt gyerekpályázótól.

A zsűri által legjobbnak tartott fotók - köztük Tilinger Sándor Repceföld című képe - felhasználásával ízlésesen elkészített tablókból álló kiállítás megnyitóján Artim Andrásné, a pályázatot meghirdető cég ügyvezetője a környezeti nevelés jelentőségét emelte ki.

A Dienes Valéria Általános Iskola új könyvtárában március 8-ától megtekinthető tárlatot Horváth István szekszárdi polgármester nyitotta meg, egyben gratulált a díjazottaknak is, akiknek neveiről és az esemény további részleteiről itt tájékozódhat.

A Tilinger Sándor képeiből összeállított galériánkért kattintson a hírünk címsora alatti „kapcsolódó galéria” hivatkozásra vagy a lenti képre.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.