Városlista
2022. május 22, vasárnap - Júlia, Rita

Hírek

2022. Május 09. 15:45, hétfő | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Az Év Tolna Megyei Rendvédelmi Alkalmazottja Kovácsné Nyúl Zsuzsanna

Az Év Tolna Megyei Rendvédelmi Alkalmazottja Kovácsné Nyúl Zsuzsanna

A Rendőrség Napja alkalmából adták át Az Év Tolna Megyei Rendvédelmi Alkalmazottja kitüntető címet.

A kitüntetést a Dombóvári Rendőrkaptányság munkatársa, Kovácsné Nyúl Zsuzsanna vehette át.

Az elismerést az a rendvédelmi alkalmazott kaphatja meg, aki kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytat és szolgálatát példaértékűen fegyelmezetten látja el.

Kovácsné Nyúl Zsuzsanna 2001 óta dolgozik a Rendőrség állományában. Pályafutását közalkalmazottként kezdte a Dombóvári Rendőrkapitányság Hivatala állományában előadóként, majd több beosztásban is tevékenykedett. 2019. február 1-jétől a Segédhivatal részlegvezetőjeként dolgozik.

Gratulálunk az elismeréshez!

Beosztásából adódóan kiváló szinten ellátja a Dombóvári Rendőrkapitányság általános és bűnügyi ügykezelői tevékenységét, az ezzel kapcsolatos ellenőrzési-irányítási feladatokat. Ismeri és alkalmazza a munkája során szükséges jogszabályokat, iránymutatásokat. Munkájával kiemelkedő színvonalon járul hozzá a Dombóvári Rendőrkapitányságon keletkező feladatok követelményszintű végrehajtásához, a rendőrkapitányság eredményes működéséhez. Ügyintézése során udvarias, határozott, feladatellátása példamutató.

Az elismerést Szabó Csaba r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitánytól vehette át.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 20. 08:46, péntek | Helyi

Terv szerint halad a Színforgó felújítása

Ismét felkereste Keserü Ilona Kossuth-díjas festőművésznő és Wiedmer-Balipap Zsuzsa a restaurátorokat, akik a Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Művészeti Iskolában található alkotást, a Színforgót újítják fel.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél

2022. Május 19. 08:40, csütörtök | Helyi

Megújult Nepomuki Szent János szobra

Május 16. - Nepomuki Szent János napja. Megújult az ismeretlen ismerős szobor, melyet mindenki ismer, de kevesen állnak meg előtte...