Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Május 02. 07:07, szombat | Kék hírek
Forrás: infovárosok

Az utcán esett egymásnak két család, kés is előkerült

Az utcán esett egymásnak két család, kés is előkerült

Egy férfi dulakodás közben megszúrta vitapartnere lábát egy késsel, majd később két nő is beszállt a verekedésbe Lánycsókon.

Lánycsókon a házuk előtt verekedett össze egymással egy 43 éves és egy 49 éves helyi férfi április 30-án 15 órakor. A dulakodás közben az idősebb férfi egy késsel lábon szúrta haragosát. Ezt látva a helyszínre sietett az egyik férfi 28 éves felesége, és a másik férfi 26 éves lánya is, akik bekapcsolódtak a verekedésbe – közölte a rendőrség.

A rendőrök a helyszínen elfogták a két nőt és a két férfit, majd előállították és kihallgatták őket gyanúsítottként. Az ügyben csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság és könnyű testi sértés miatt nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.