Városlista
2023. január 29, vasárnap - Adél

Hírek

2011. Január 13. 10:32, csütörtök | Helyi

Az év első dombóvári babája és társai

Az év első dombóvári babája és társai

Habár 2011-ben nem Kustra Kristóf volt az első újszülött, aki a dombóvári kórházban jött világra, vitathatatlanul ő az első, akivel ez helybéli szülők gyermekeként történt meg. Nagyon örülünk neki, de hírünk nem csak róla szól

Kristóf január 10-én, hétfőn 12 óra 10 perckor látta meg a napvilágot édesanyja, Edina és a család nagy örömére. Róla és más dombóvári születésű kicsinyekről is láthat fotókat az, aki bekukkant a „Babafotók” névvel illetett részébe portálunknak.

Amennyiben Ön is szeretné, ha újszülött gyermeke szerepelne itt, akkor küldje el erre vonatkozó kérését „Babafotók” tárgy megjelöléssel az admin@infodombovar.hucímre, mellékeljen egy - lehetőleg jó minőségű - fotót róla, valamint adja meg a baba nevét és születési dátumát.

A „Babafotók” elérhetők portálunk bal oldali menüjéből. Ide kattintva pedig közvetlenül is megtekinthetők:

http://www.infodombovar.hu/babafotok/

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 27. 11:49, péntek | Helyi

Göllei szülőháza előtt emlékeztek Fekete István születésének 123. évfordulójára

Fekete István születésének 123. évfordulója alkalmából január 25-én a Helyi Értéktár Bizottság tagjai koszorúztak az író göllei szülőháza előtt álló bronz szobránál.

2023. Január 27. 11:36, péntek | Helyi

A Dombóvári Kábítószerügyi Egyeztető Fórum első ülését tartotta 2023-ban

Január 25-én ült össze és folytatta a megkezdett munkát a Dombóvári Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF) a Városháza Ujváry termében.

2023. Január 26. 14:33, csütörtök | Helyi

Gyászhír

Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Lukács Sándor volt MÁV dolgozó életének 65. évében elhunyt.

2023. Január 26. 08:00, csütörtök | Helyi

A dombóvári kertbarátok mindent megtettek a bőséges szőlőtermés érdekében

Az Éles Simon Kertbarát Egyesület leglelkesebb tagjai a Vince-napi hagyományok szerint három szőlőt látogattak meg, hogy a „Vince vesszők” állapotából megjósolják az idei termést.