Városlista
2022. június 26, vasárnap - János

Hírek

2022. Március 20. 12:02, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Babakocsival szállította a lopott szajrét

Babakocsival szállította a lopott szajrét

A kisbéri nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a helyi lakost, és a napokban befejezték az ügy vizsgálatát.

A gyanú szerint a 31 éves férfi még tavaly szeptemberben egy lakóházba bejutott. Nem hívott vendégként érkezett oda, az egyik ablakszárnyat leemelte, majd a mögötte lévő ablaküveget betörte. A lakásból egy televíziót, három telefont és egy órát vitt el a tettes – közölte a rendőrség.

A zsákmány elszállítását egy babakocsival oldotta meg. A feljelentést követően a kisbéri rendőrök azonosították az elkövetőt, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak. A rendőrök egy telefon kivételével az összes lopott dolgot megtalálták és visszaadták a sértettnek. A helyi lakos ellen lopás elkövetése miatt indult büntetőeljárás, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte.

A Kisbéri Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte a Komáromi Járási Ügyészségnek.

Címkék: babakocsi, lopás, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 25. 18:04, szombat | Belföld

TIM: minőségi vasúti hálózattal kell összekapcsolni Közép-Európát

A nagysebességű vasúti összeköttetések előkészítésének felgyorsításáról, összehangolásáról és az ukrán gabonaexport hathatósabb elősegítéséről állapodtak meg a visegrádi államok közlekedési miniszterhelyettesei,

2022. Június 25. 16:01, szombat | Belföld

Elkezdődött a Magyar Tavak Fesztiválja

Gálakoncerttel kezdődött meg a Magyar Tavak Fesztiválja péntek este Kápolnásnyéken a Csajághy Laura Szabadtéri Színpadon.

2022. Június 25. 15:01, szombat | Belföld

Az autósok 12,5 százaléka halogatja a lejárt műszaki meghosszabbítását

A Carnotie autókezelő platform adatai szerint a koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzet alatt lejáró gépjármű forgalmi engedélyek meghoszabbítását az autótulajdonosok 12,5 százaléka halogatja.

2022. Június 25. 12:02, szombat | Belföld

Húszmillió forint kártérítés visszafizetésére kötelezett a bíróság egy elítéltet

Jogalap nélküli gazdagodás miatt a Debreceni Törvényszék - helybenhagyva a Debreceni Járásbíróság elsőfokú ítéletét - pénteken jogerősen arra kötelezett egy elítéltet,