Városlista
2024. június 14, péntek - Vazul

Hírek

2011. Augusztus 09. 07:33, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Baseball ütővel bánt el a motorossal

Baseball ütővel bánt el a motorossal

Életveszélyes állapotban szállították kórházba vasárnap hajnalban azt a sándorfalvi férfit, akit egy motoros ütött meg nagy erővel egy baseball ütővel, mert az nehezményezte, hogy zajt csap motorjával.

Összeveszett két sándorfalvi férfi, vasárnap hajnalban, mert egyikük motorjával nagy zajt csapott a korai órákban, és ezt nehezményezte a másik. A vita során a motoros besietett háza udvarába, és egy baseball ütővel tért vissza, amivel először a másik férfi kerítésére mért egy nagy ütést, majd miután az nem menekült el, nagy erővel oldalba vágta az eszközzel.

A megriadt férfi elmenekült a helyszínről és értesítette a mentőket és a rendőrséget. A támadás során a megütött férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrsök előállították a motorost, aki kihallgatásán azt mondta, rossz napja volt, ingerült volt és megbánta tettét. A 39 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás. (rá)

HavariaPress

Címkék: támadás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Június 06. 09:24, csütörtök | Kék hírek

Büntetőeljárás indult a vízbe fulladt 5 éves kisfiú ügyében

A rendőrség közigazgatási és büntetőeljárást is indított a szerdán délelőtt Hajdúszováton megfulladt 5 éves kisfiú halálesete pontos körülményeinek tisztázásáért

2024. Június 04. 14:05, kedd | Kék hírek

Bűnügyi felügyelet alá helyezték Gyárfás Tamást

A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú bíróság döntését megváltoztatva elrendelte Gyárfás Tamás elsőrendű vádlott bűnügyi felügyeletét a Fenyő János médiavállalkozó megöletése miatt indult ügyben kedden.