Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. November 11. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: Városunk Dombóvár

Dombóvár Város Önkormányzata elnyerte az Idősbarát Önkormányzat Díjat

Dombóvár Város Önkormányzata elnyerte az Idősbarát Önkormányzat Díjat

Kimagasló mennyiségű pályázat érkezett be, amelyekből a korábbi évek hagyománya szerint csak tizenkettő részesülhetett elismerésben.

Az idei évben 20. alkalommal hirdette meg a Belügyminisztérium az önkormányzatok részére a pályázati lehetőséget. Kimagasló mennyiségű pályázat érkezett be, amelyekből a korábbi évek hagyománya szerint csak tizenkettő részesülhetett elismerésben.

A Tehetségbarát Önkormányzat Díj elnyerése után 2023-ban újabb elismerésnek örülhetünk. Dombóvár Város Önkormányzata elnyerte az Idősbarát Önkormányzat Díjat, amely mindazon együttműködés és közös munka elismerése, ami város szinten folyik a civil szervezetekkel, intézményekkel a város szépkorú lakosainak érdekében.

Pintér Szilárd korábban úgy fogalmazott, hogy határozott feladatának érzi, hogy az időseket tiszteljék, megbecsüljék, méltóságteljes öregkort élhessenek meg. A szépkorúaknak a város életében betöltött szerepe kiemelendő és elengedhetetlen. Örömünkre szolgál, hogy a civil egyesületekben is magas létszámban vannak jelen az időskorúak, ahol aktív munkát végeznek.

A díjat Pintér Szilárd polgármester vette át, az örömteli eseményen Gyarmati Éva Andrea és Horváth Józsefné képviselők, valamint Dr. Szabó Péter Gyula jegyző is részt vettek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.