Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2023. November 11. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: Városunk Dombóvár

Dombóvár Város Önkormányzata elnyerte az Idősbarát Önkormányzat Díjat

Dombóvár Város Önkormányzata elnyerte az Idősbarát Önkormányzat Díjat

Kimagasló mennyiségű pályázat érkezett be, amelyekből a korábbi évek hagyománya szerint csak tizenkettő részesülhetett elismerésben.

Az idei évben 20. alkalommal hirdette meg a Belügyminisztérium az önkormányzatok részére a pályázati lehetőséget. Kimagasló mennyiségű pályázat érkezett be, amelyekből a korábbi évek hagyománya szerint csak tizenkettő részesülhetett elismerésben.

A Tehetségbarát Önkormányzat Díj elnyerése után 2023-ban újabb elismerésnek örülhetünk. Dombóvár Város Önkormányzata elnyerte az Idősbarát Önkormányzat Díjat, amely mindazon együttműködés és közös munka elismerése, ami város szinten folyik a civil szervezetekkel, intézményekkel a város szépkorú lakosainak érdekében.

Pintér Szilárd korábban úgy fogalmazott, hogy határozott feladatának érzi, hogy az időseket tiszteljék, megbecsüljék, méltóságteljes öregkort élhessenek meg. A szépkorúaknak a város életében betöltött szerepe kiemelendő és elengedhetetlen. Örömünkre szolgál, hogy a civil egyesületekben is magas létszámban vannak jelen az időskorúak, ahol aktív munkát végeznek.

A díjat Pintér Szilárd polgármester vette át, az örömteli eseményen Gyarmati Éva Andrea és Horváth Józsefné képviselők, valamint Dr. Szabó Péter Gyula jegyző is részt vettek.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 16:24, csütörtök | Helyi

Országos sporttörténeti versenynek adott otthont Dombóvár

Második alkalommal került megrendezésre a Buzánszky Jenő Országos Sporttörténeti Verseny Dr. Szenyéri Zoltán igazgató ötlete és szervezése alapján.

2023. December 06. 13:22, szerda | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2023. December 05. 08:31, kedd | Helyi

XVIII. Karácsonyi Kupa karateversenyt rendeztek Dombóváron

A XVIII. Karácsonyi Kupát rendezte meg a Dombóvári Karatesuli a Szuhay Sportcentrumban szombaton.

2023. December 04. 16:16, hétfő | Helyi

Beszélgetés Fekete Istvánról

Az MTVA televízió M5 csatornájának meghívásának tett eleget Bodó Imre múzeumalapító, elnök és Horváth Tibor, az ajkai Irodalmi Társaság elnöke.