Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2024. Január 23. 14:59, kedd | Belföld
Forrás: MTI

Egy felmérés szerint Magyarország legkedveltebb munkaadói a Yettel, a Pepco és a Harman

Egy felmérés szerint Magyarország legkedveltebb munkaadói a Yettel, a Pepco és a Harman

A munkavállalók értékelése alapján Magyarország legkedveltebb munkaadói a Yettel Magyarország, a Pepco Magyarország és a Harman Magyarország - közölte a Munkahelyeink.hu kedden az MTI-vel.

A nemzetközi karrier platform 2024-ben harmadik alkalommal készítette el a Top Employers Hungary listát, a mostani rangsor a portálon regisztrált 850 vállalat korábbi és jelenlegi alkalmazottainak 2023. január 1. és december 31. közötti időszakban adott véleményén alapul. A listára azok a munkáltatók kerülhettek fel, amelyek legkevesebb 30 munkavállalói értékelést kaptak.

Az összesített pontszám 70 százaléka az általános értékelésből, valamint öt - bérezés és juttatások, fejlődési lehetőségek, munka és a magánélet egyensúlya, menedzsment, illetve vállalati kultúra és értékek - egyenként 6 százalékot érő kritériumból áll össze.

A tájékoztatás szerint a legmagasabbra értékelt munkáltatók sorrendben a Yettel Magyarország, a Pepco Magyarország és a Harman Magyarország, őket követi a Metro Magyarország, a Coca-Cola HBC Magyarország, a PENNY, a dm Magyarország, a JYSK Magyarország, az Erste Bank és az Audi Hungaria.

A Munkahelyeink.hu-t üzemeltető WhereWeWork platform Kelet-Közép-Európa, valamint a Közel-Kelet és Észak-Afrika egyik legnagyobb munkavállalói és munkáltatói platformja. Az oldal több mint 200 000 regisztrált alkalmazottal és 850 regisztrált vállalattal rendelkezik Magyarországon. A platform Magyarországon kívül jelen van Romániában, Lengyelországban, Csehországban, Bulgáriában, Görögországban, Ukrajnában és Moldovában, Algériában, Egyiptomban, Marokkóban, Tunéziában, Szaúd-Arábiában és az Egyesült Arab Emírségekben.

Fotó: Pixabay

Címkék: munkahely

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.