Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Augusztus 26. 08:49, hétfő | PR
Forrás: Arrabona Média

Egy nagyon nagy kedvenc: az Acana száraztáp

Egy nagyon nagy kedvenc: az Acana száraztáp

Az állatrajongók nagyon nagy kedvence az Acana, melynek szárazeledeleire az igényesség és odafigyelés jellemző.

Bármilyen fajtájú kutya táplálékkal kapcsolatos igényeit kielégítik, tekintet nélkül arra, hogy milyen korú, nemű vagy életmódú ebről is van szó.

Mint ahogy nincs két egyforma ember, úgy igaz ez a kutyákra is. Mégis annyi fogódzkodót ad nekünk a genetika, hogy egyes kutyafajták adottságai, testfelépítése és tápanyagszükséglete nagyjából azonos, tehát egy bizonyos kalóriamennyiséget mindenképp magukhoz kell venniük ahhoz, hogy egészséges, kiegyensúlyozott életet tudjanak élni. Erre pedig nincs is más jobb eledel, mint az Acana.

Mit nyújt az Acana a kutyáknak, amiért érdemes megvásárolni?

A Kutyakajas.hu-nál is megtalálható Acana száraztáp amilyen egyszerű, olyan nagyszerű is. Egyszerűségük abban rejlik, hogy rengeteg olyan alapanyagot tartalmaznak, amelyek megtalálhatók a természetben is. Ezeket gyűjtik össze és viszik a gyártósorra, ahol szigorú minőségi követelmények közepette készítik el a különféle receptek alapján a változatos kutyaeledeleket.

Az állati eredetű fehérjék mellett olyan könnyen emészthető, alacsony glikémiás index-szel rendelkező növényi rostok kerülnek bele a kutyatápba, amelyek nem okoznak sem rövid, sem pedig hosszú távon problémát az állat egészségében.

Az értékes kalóriákat az ebek szervezete könnyedén fel tudja dolgozni, de az ajánlott napi mennyiséget (napi kétszeri étkezés) nem érdemes túllépni, hacsak ezt más tényező nem követeli meg (pl.: vemhesség, sportos életforma).

● Magas az Acana száraztápok hústartalma (75%), valamint az egész tápra kivetített összes fehérjetartalma minimum 95%. Nem tartalmaz semmiféle térfogatnövelő, egészségre káros anyagokat, mint például a kukoricasikér, szójagranulátum, burgonya-, esetleg borsófehérje.

● A felhasznált húsok többsége friss vagy nyers (pl.: friss húsokat gyorsan fagyasztották), ezért lehetséges, hogy azok az állatok, akik az Acana eledeleit fogyasztják, értékes fehérjékhez, zsírokhoz, vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz éppúgy hozzájutnak, mint vadon élő rokonaik, a farkasok.

● Minimum háromféle friss hús felhasználására kerül sor a gyártás során. Ebbe beletartozik pl.: vöröshús (pl.: bölény), baromfi (pl.: szabadon tartott tyúkfélék), vadon élő tengeri halak (pl.: tőkehalfélék), és édesvízi halak (pl.: csukafélék)

Milyen összetevőket tartalmazhat az Acana?

A biológiai szükségleteket figyelembe véve, az Acana többféle friss vagy nyers húsfélét, állati eredetű fehérjét (pl.: porcok, inak, zsírok), különféle egészséges és könnyen emészthető zöldséget és gyümölcsféléket, gyógynövényeket is tartalmaz.

Tehát, ami változatosság biztosítva lenne a természetben, azt az Acana száraztápjaiban is megtalálják.

Címkék: állateledel, Acana, kutya

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.