Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Szeptember 02. 13:01, hétfő | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr Főkapitányság, fotó: bikesnobnyc.blogspot.com

Egy valódi kabátlopási ügy

Egy valódi kabátlopási ügy

Kerékpárokat és többek között kabátot is lopott egy hajléktalan férfi Dombóváron, illetve Sásdon ez év tavaszán. Az ügyben a nyomozást a napokban fejezték be.

Mondhatni kabátlopási ügybe keveredett ez év márciusában egy Dombóváron élő hajléktalan férfi, aki a rendőrség szerint megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy női kabátot – benne egy autó slusszkulcsával – lopott Sásdon. Az 58 éves O. István emellett több más bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható, többek között öt kerékpár ellopásával és kisebb bolti lopásokkal. A Dombóvári Rendőrkapitányság több rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával indított eljárást.
A nyomozást a napokban zárták le, az ügy iratait vádemelési javaslattal 2013. augusztus 29-én küldték el a Dombóvári Járási Ügyészségnek.

Címkék: lopás, rendőrség, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.