Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2017. Március 12. 10:53, vasárnap | Helyi
Forrás: www.facebook.com/dombomedia.hu

Évértékelőt tartott a Dombóvári Sportiskola

Évértékelőt tartott a Dombóvári Sportiskola

Március első hétvégéjén tartotta évértékelőjét a Dombóvári Sportiskola. Az úszók kiemelkedő eredményeket értek el a tavalyi évben.

Virovecz Richárd edző elmondta, az 5 évesektől a 15-16 évesekig foglalkoznak 6 csoportban az úszással a gyerekek, kollégája Fehérvári Levente az, aki edzi a legkisebbeket, ő a nagyobbakkal foglalkozik. Mint mondta, így évértékelő környékén nagyon nehéz kiemelni a sok jó úszó közül a legjobbat, hiszen minden tanítványuk remek eredményekkel büszkélkedhet.

Az edző kiemelt néhány nevet, akik figyelemre méltó eredményeket értek el. Király Dániel országos bajnok lett két versenyszámban is a tavalyi évben, Szigeti Kornél pedig dobogós helyezést ért el. Fehérvári Réka 1500 m-es gyorsúszásban szintén az első háromban végzett, aki még egy 6. helyezéssel is büszkélkedhet az 5000 m-es nyílt vízi úszásban.

Két tusában országos bajnokságon is dobogós helyezést ért el Simon Dávid és Zemán Zóra Zoé. László Bence, aki a Jövő Bajnokai Program tagja, Koch Barnabás a tavalyi évben két szakosztályi csúcsot úszott.

Virovecz Richárd kifejtette, hogy az egyesület számára nagyon fontos, hogy az utánpótlás-nevelés továbbra is működjön. A 2016-os évben Fehérvári Réka, a Ferencváros együttesébe igazolt, továbbá László Bence a BVSC-be, Reizinger Dóra a Kaposvári Sportiskolába, míg Bévárdi Zsófia a Pécsi Sport Nonprofit Zrt.-t erősítheti.
Az edző szerint nem áll meg az élet továbbra sem az úszóknál, hiszen a következő nagy megmérettetés március 18-án lesz, amely nem más, mint az Úszó Országos Diákolimpia. Ebben a hónapban rendezik meg a Budapest Kupa második fordulóját, illetve elkezdődnek a Magyar Kupa keretein belül a két tusa versenyek is Székesfehérváron.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:11, hétfő | Helyi

Hat tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói a hétvégén

Kocsolán egy konyhai páraelszívó, Hőgyészen egy állatorvosi rendelőben bedugott fejlámpa töltője, míg Dombóváron és Bonyhádon egy-egy személyautó gyulladt ki.

2024. Május 10. 16:18, péntek | Helyi

A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” program helyi szakköreinek munkáiból nyílt kiállítás

Május 8-án nyílt meg a kiállítás a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményben a Nemzeti Művelődési Intézet által indított: A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” országos program helyi szakköreinek munkáiból.

2024. Május 09. 07:30, csütörtök | Helyi

Májusi áreső aranyat ér a dombóvári Electro4You üzletben!

Az akció időtartama: 2024.05.09-től 05.21-ig, illetve a készlet erejéig.

2024. Május 08. 09:34, szerda | Helyi

Szúnyoggyérítést végeznek Dombóváron

Dombóvár területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre megelőzés céljából. Majd tervezetten egy hónapon belül megismétlésre kerül.