Városlista
2023. március 30, csütörtök - Zalán

Hírek

2011. December 17. 14:37, szombat | Belföld
Forrás: Stop.hu

Hatalmas UFO fényes nappal az utcán? Erről beszél mindenki - videó!

Hatalmas UFO fényes nappal az utcán? Erről beszél mindenki - videó!

Különös alakú szállítmány borzolta a kedélyeket a napokban a Kansas-beli Cowley megyében. A helyi lakosok egy hatalmas, repülő csészealj-szerű objektumot szúrtak ki, ami egy kamion platóján utazott.

A napokban látott objektumról még most is beszélnek az ott élők, többen azt hitték, hogy egy idegen űrhajót visz a teherautó. A hivatalos források szerint a szállítmány egy kísérleti repülőgép volt, de az UFO-hívőknek vélhetően ez nem minősül kielégítő magyarázatnak.

UFO-t vitt a kamion?

Címkék: ufo

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 29. 13:15, szerda | Belföld

Nagy Márton: az infláció letörése és a gazdasági felzárkózás a legfontosabb feladat

Az infláció letörése és a gazdasági felzárkózás folytatása a legfontosabb feladat idén - jelentette ki a gazdaságfejlesztési miniszter Budapesten, a Magyar Multi Program szerdai zárókonferenciáján.

2023. Március 29. 13:14, szerda | Belföld

A május 1-jei hosszú hétvégén egyesül az MKB Bank és a Takarékbank

Április 30-án lezárul az MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt. jogi egyesülésével a Magyar Bankholding keretében csaknem három éve tartó fúziós folyamat - közölte a bankholding szerdán az MTI-vel.

2023. Március 29. 09:08, szerda | Belföld

Fiatal nő életéért küzdöttek a NAV-osok

Több méteres kidőlt fa törzse csapódott egy autósra a hétfői szélviharban, akinek az életét a NAV munkatársai szolgálat közben segítettek megmenteni.