Városlista
2022. június 26, vasárnap - János

Hírek

2011. November 24. 06:33, csütörtök | Belföld
Forrás: STOP/MTI

Ingyenesen letölthető barkácspop

Ingyenesen letölthető barkácspop

A nemrégiben új felállással jelentkező Erik Sumo Band harmadik lemezét ingyenesen tölthetik le a rajongók a zenekar honlapjáról.

A The Ice Tower című új albumot november 25-én mutatják be a budapesti A38 hajón.

A lemezbemutató koncerten Harcsa Veronika már nem ejti ámulatba énekhangjával a hallgatóságot, azonban egy új tag, Császári Gergely fog a húrok közé csapni, akit korábban a Csá, Misi!, valamint a Kaukázus zenekar gitárosaként ismerhettünk.

Az új lemezen az állandó jelleggel vendégeskedő, halandzsaszövegeiről ismert Kiss Erzsi ezúttal csak egy számot, a Caipirinhát énekli szólóban, ám végig fontos szerepe van az egyes vokál-szólamokban.

Tövisházi Ambrus, a zenekar frontembere az egyik legkeresettebb producernek és zeneszerzőnek számít, hiszen többek között olyan produkciók megalkotásában vett részt, mint az Amorf Ördögök, a Péterfy Bori & Love Band, valamint a gyerekeket, de főleg gyereklelkű felnőtteket megcélzó Amorf Lovagok.

- Ez látszott a legpraktikusabb megoldásnak és nem is akartam kiadót keresni - nyilatkozta Tövisházi azzal kapcsolatban, hogy miért döntöttek az ingyenes letölthetőség mellett. A zenekar az új albumot barkács-erotikusként definiálja, emellett az eddig megjelent három lemez közül ezt tartják a legdallamosabbnak és a legkísérletezőbbnek is.

Címkék: Erik Sumo Band

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 25. 18:04, szombat | Belföld

TIM: minőségi vasúti hálózattal kell összekapcsolni Közép-Európát

A nagysebességű vasúti összeköttetések előkészítésének felgyorsításáról, összehangolásáról és az ukrán gabonaexport hathatósabb elősegítéséről állapodtak meg a visegrádi államok közlekedési miniszterhelyettesei,

2022. Június 25. 16:01, szombat | Belföld

Elkezdődött a Magyar Tavak Fesztiválja

Gálakoncerttel kezdődött meg a Magyar Tavak Fesztiválja péntek este Kápolnásnyéken a Csajághy Laura Szabadtéri Színpadon.

2022. Június 25. 15:01, szombat | Belföld

Az autósok 12,5 százaléka halogatja a lejárt műszaki meghosszabbítását

A Carnotie autókezelő platform adatai szerint a koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzet alatt lejáró gépjármű forgalmi engedélyek meghoszabbítását az autótulajdonosok 12,5 százaléka halogatja.

2022. Június 25. 12:02, szombat | Belföld

Húszmillió forint kártérítés visszafizetésére kötelezett a bíróság egy elítéltet

Jogalap nélküli gazdagodás miatt a Debreceni Törvényszék - helybenhagyva a Debreceni Járásbíróság elsőfokú ítéletét - pénteken jogerősen arra kötelezett egy elítéltet,