Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. November 24. 06:33, csütörtök | Belföld
Forrás: STOP/MTI

Ingyenesen letölthető barkácspop

Ingyenesen letölthető barkácspop

A nemrégiben új felállással jelentkező Erik Sumo Band harmadik lemezét ingyenesen tölthetik le a rajongók a zenekar honlapjáról.

A The Ice Tower című új albumot november 25-én mutatják be a budapesti A38 hajón.

A lemezbemutató koncerten Harcsa Veronika már nem ejti ámulatba énekhangjával a hallgatóságot, azonban egy új tag, Császári Gergely fog a húrok közé csapni, akit korábban a Csá, Misi!, valamint a Kaukázus zenekar gitárosaként ismerhettünk.

Az új lemezen az állandó jelleggel vendégeskedő, halandzsaszövegeiről ismert Kiss Erzsi ezúttal csak egy számot, a Caipirinhát énekli szólóban, ám végig fontos szerepe van az egyes vokál-szólamokban.

Tövisházi Ambrus, a zenekar frontembere az egyik legkeresettebb producernek és zeneszerzőnek számít, hiszen többek között olyan produkciók megalkotásában vett részt, mint az Amorf Ördögök, a Péterfy Bori & Love Band, valamint a gyerekeket, de főleg gyereklelkű felnőtteket megcélzó Amorf Lovagok.

- Ez látszott a legpraktikusabb megoldásnak és nem is akartam kiadót keresni - nyilatkozta Tövisházi azzal kapcsolatban, hogy miért döntöttek az ingyenes letölthetőség mellett. A zenekar az új albumot barkács-erotikusként definiálja, emellett az eddig megjelent három lemez közül ezt tartják a legdallamosabbnak és a legkísérletezőbbnek is.

Címkék: Erik Sumo Band

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.