Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2024. Június 07. 08:06, péntek | Helyi

Közgyűlést tartott a Fekete István Kulturális Egyesület

Közgyűlést tartott a Fekete István Kulturális Egyesület

A Földi István Városi Könyvtárban tartotta meg éves közgyűlését a nagy múltú egyesület, mely az idén ünnepli fennállásának 28. évfordulóját.

Bodó Imre elnök köszöntőjében megemlékezett az elhunyt tagokról, majd az íróra emlékezett Szívek Éva Judit titkár, illetve Sátor Edéné.

Az éves beszámolót és a költségvetést elfogadta a tagság. Az idei évek tervei között felvetődött a szokásos kirándulás kérdése is. A tagság úgy döntött, hogy a bakócai Fekete István emlékhelyet keresik fel, melyet az év elején bővítettek. Így már hetedik alkalommal szegődnek Fekete István író nyomába!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 11:45, szerda | Helyi

Az extrém balesetek napja volt

A nyári hőségben a vármegye útjain július 16-án egyetlen nap alatt nyolc baleset is történt. Négy esetben sérüléssel végződtek az ütközések. Mindegyik alkalommal kétkerekűek vezetői voltak érintettek.

2024. Július 16. 08:36, kedd | Helyi

A hőség sem volt akadálya a Balaton körüli retro kismotorozásnak

Az elmúlt hétvégén 8. alkalommal motoroztuk körbe a Balatont a féltve őrzött kis retro motorokkal, túlnyomó részben Babettákkal - számolt be a túráról a dombóvári szervező, Balogh László.

2024. Július 15. 14:11, hétfő | Helyi

Egy tucat közlekedési baleset történt Tolna vármegye útjain július második hétvégéjén

Tolna vármegyében az elmúlt 72 órában négy sérüléses és nyolc anyagi káros baleset történt. A balesetekben ketten súlyosan, ketten pedig könnyebben sérültek meg.

2024. Július 15. 11:25, hétfő | Helyi

Gyászhír

Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Kovács Sándor az Agrár-Béta Kft. volt tagja életének 89. évében elhunyt.