Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Január 29. 11:00, szerda | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr Főkapitányság

Lebontották a présházat

Lebontották a présházat

Lebontottak egy kocsolai présházat, az épület berendezését
eltulajdonították. A rendőrség lezárta a nyomozást.

Egy 57 éves dombóvári férfi tett feljelentést, mert Kocsolán 2013. június 15. és 2013. augusztus 16. közötti időszakban a tulajdonát képező présházat ismeretlen személyek lebontották, az épület berendezését eltulajdonították. A bontásból származó anyagok egy részét az elkövetők a helyszínen hagyták.

A nyomozás során kiderül, hogy a 37 éves K. Róbert dalmandi lakos korábban ajánlatot tett az ingatlan megvásárlására, de végül nem vette meg, inkább segítséget kért ismerőseitől és engedély nélkül lebontotta az épületet. A bontásban közreműködőknek azt állította, hogy a présházat megvásárolta.

A férfit lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a dombóvári nyomozók. Az eltulajdonított berendezések a házkutatás során előkerültek, azt a rendőrök a sértett részére visszaszolgáltatták.

A Dombóvári Rendőrkapitányság a lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást 2014. január 16-án lezárta. A nyomozati iratokat vádemelési javaslattal küldték meg a Szekszárdi Járási Ügyészségnek.

Címkék: lopás, rendőrség

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.