Városlista
2022. augusztus 9, kedd - Emőd

Hírek

2022. Augusztus 04. 09:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Lebukott a dombóvári ékszertolvaj

Lebukott a dombóvári ékszertolvaj

A szekszárdi rendőrök rövid időn belül elfogták a dombóvári férfit, aki arany nyakláncot lopott egy szekszárdi ékszerboltból.

Egy szekszárdi ékszerüzlet alkalmazottja tett bejelentést 2022. július 28-án, hogy egy ismeretlen férfi az előző napon ellopott tőlük egy közel 370.000 forint értékű arany nyakláncot és egy másikat, amelynek az értéke 469.000 forint, pedig megpróbált ellopni. Utóbbit észrevették és mondták neki, hogy adja vissza a nyakláncot, amit ő teljesített. Ezt követően kiküldték az üzletből és nem hívtak rendőrt. Az, hogy egy ékszert elvitt, a későbbiekben, a biztonsági kamera felvételének visszanézése során derült ki.

Az ügyben a szekszárdi nyomozók széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek, így derítették ki, hogy a bűncselekményt egy 34 éves dombóvári férfi követhette el. Lakásán kutatást tartottak, de a lopott ékszer nem került elő. A férfit előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A bűncselekmény elkövetését beismerte és vallomást tett, melynek során elmondta, hogy a nyakláncot már eladta, az érte kapott pénzt pedig elköltötte.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság az ügyben tovább folytatja a vizsgálatot.

Címkék: lopás, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 15:51, hétfő | Helyi

Kardos József emlékére

Július 28-án elhunyt Kardos József, volt magyar válogatott labdarúgó.

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Helyi

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 08. 11:03, hétfő | Helyi

Színvonalas mérkőzésekre, nagy küzdelmekre lehet számítani

A Dombóvári Futball Club július 12-én kezdte meg az alapozást, felkészülést az őszi szezonra.

2022. Augusztus 07. 22:40, vasárnap | Helyi

Folynak a felújítási munkák a Százszorszép Óvoda udvarán

Pintér Szilárd polgármester és Teufelné Glaub Ágnes, az óvoda vezetője közösen tekintették meg a Dombóvári Százszorszép Óvoda udvarán folyó munkákat.