Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. Június 26. 08:43, hétfő | Helyi
Forrás: www.facebook.com/dombomedia.hu

Led- és fény show Szent Iván éjjelén

Led- és fény show Szent Iván éjjelén

Még soha nem látott Led- és Fény Show kápráztatta el a közönséget Szent Iván éjszakáján. Ezen az éjszakán, ha bármit kívánunk valóra válik – tartja a mondás.

Június 21-e az év leghosszabb napja. Ilyenkor a hagyományokhoz hűen tüzet ugranak át a szerelmes párok, almát sütnek, hogy ne legyenek betegek, valamint kívánnak. Ezen az éjszakán mindenki kívánsága valóra válhat.

Dombóváron egy különleges éjszakai programmal kedveskedett a Tinódi Ház Nkft. ez alkalomból. A Kalimpa Együttes muzsikája csalogatta a nézőket a ház előtti térre. Majd ez után jött e meglepetés. Egy egyedi tűzijátékot, fényjátékot és vízi Showt hoztak el a közönségnek. A Pyro-Fókusz Kft. műsora ritkaságnak számít, egy teljesen új dologról van szó – mondta el Somlai Adrienn a Tinódi Ház Nkft. ügyvezetője. Ezt a fényjátékot még nem sok helyen lehetett látni, hiszen még tesztelik.

A rendezvény egyben a LED világítás beharangozására is szolgált. Szabó Loránd polgármester beszédében kiemelte, hogy Dombóvár számára nagyon fontos a környezettudatosság. A köztéri világítás is már ezt szolgálja a 3700 új LED lámpával.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!