Városlista
2023. május 30, kedd - Zsanett, Janka

Hírek

2013. Május 24. 09:45, péntek | Belföld
Forrás: InfoVáros

Május a gyerekek hónapja

Május a gyerekek hónapja

Elérkezett a május a tavasz vége és egyben a győri Négy Évszak Fesztivál Tavaszi részének utolsó hónapja. Ez a hónap egyértelműen a gyerekeké. Győrben is rengeteg helyszínen várják színes programokkal Őket.

A győri Mobilisben kreatív programokkal, színházi előadással és a győri Arabona Parkour csapatának Szaltó a falon című bemutatkozójával egybekötve tartanak gyereknapot. A Holle Anyó Színház, Egér a Marson című előadása várja a kicsiket és nagyokat.

A Likócsi Közösségi házban sem feledkeznek meg a Nemzetközi Gyermeknap megtartásáról. Itt május 26-án délután 2 órától várják a legkülönfélébb programokkal a kicsiket és szüleiket. Ebben az évben bóbita szigetévé változik a Radó-Sziget, ahova szeretettel várják a gyerekeket! A sok érdekes programban Weöres Sándorra emlékezve, legszebb verseinek alakjai elevenednek meg. Pávaszem királykisasszony kastélyában ügyességi játékokat játszhatnak a gyerekek, a békakirállyal próbára tehetik ügyességüket, felépíthetik bóbita házát, kézműves foglalkozásokon szép tárgyakat bütykölhetnek. A színpadon közben bábosok és zenészek gondoskodnak a közönség szórakoztatásáról. Mindezeken felül játékbemutató, zsonglőrtanoda, körhinta és sok egyéb színes program várja a szigetre látogatókat!

Természetesen a győri állatkert sem marad ki a gyereknapi programot szervezők sorából. Az állatsimogatás és játszóház mellett ajándékokkal és meglepetéssel kedveskednek az őket meglátogató gyerekeknek. A Vaskakas bábszínház pedig ingyenes előadással ünnepli a gyereknapot. Végül, de nem utolsó sorban, a Győr Plázában ezen a napon délutántól játszóház, kézműves foglalkozások, vetélkedő és meglepetés fellépő is várja a gyerekeket!
Ismét érdemes Győrbe látogatni, gyermeknap alkalmából megannyi programmal szolgál a családoknak a város. Most már csak a jó időben kell reménykedni! A Győrbe látogató családok számára kínál nyugodt környezetben elérhető áron szállást a Hotel Paár Szieszta.

Hotel Paár Szieszta
9024 Győr, Attila u 41-43.
Tel./fax: +36 96/527-443
+36 96/427-444
E-mail: szieszta@hotelspaar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 29. 20:46, hétfő | Belföld

Zavargások Koszovóban - 20 magyar békefenntartó megsérült

A jelenlegi információk szerint több mint 20 magyar katona sérült meg, közülük 7 fő súlyosan, állapotuk stabil. A sérült magyar katonákat a Magyar Honvédség további kezelésre légi úton, Magyarországra szállítja.

2023. Május 29. 06:00, hétfő | Belföld

A héten is kora nyárias idő várható, sok napsütéssel

2023. Május 29. 06:00, hétfő | Belföld

Kötélpályán hoztak fel egy szikláról lezuhant fiút a mélyből a tűzoltók Vértestolnánál

Lezuhant egy túrázó a Pes-kő-barlangnál Vértestolna közelében vasárnap, a tűzoltók kötélpályát építették ki, hogy a 15 éves fiút felhozzák a mélyből - mondta el a Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szó

2023. Május 28. 11:13, vasárnap | Belföld

Csaknem 800 doboz cigi lapult a kárpitok alatt

Csaknem 800 doboz zárjegy nélküli cigarettát találtak a pénzügyőrök egy bolgár kisbuszban