Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Március 01. 07:01, csütörtök | Belföld
Forrás: OrintPress

Márciustól indul az Étterem Hét

Márciustól indul az Étterem Hét

Az Étterem Hét számos külföldi országban már bejáratott, népszerű eseménynek minősül, amely tavaly óta hazánkban is megrendezésre kerül.

A lényege, hogy a vendég a budapesti TOP éttermekben, mindenhol 3000 forintos egységáron étkezhet, tokkal-vonóval, szervízdíjjal együtt. A sikeres programhoz idén 51 vendéglátóhely csatlakozott.

Étkezni egy igazán jó minőségű budapesti étteremben általában drága, kivéve a budapesti Étterem Hét ideje alatt. Kiss Zoltán, a programnak a virtuális térben platformot adó DiningCity.com kapcsolattartója a Borászportálnak elárulta, a tavaly résztvevő 31 étteremhez idén 20 további fővárosi étterem csatlakozott. A tavalyi program keretében megvalósult magas résztvevői szám jelzi, hogy a budapesti lakosság körében fennáll az igény TOP éttermekben történő étkezésre elérhető áron – mondta Kiss Zoltán.Az Étterem Hét-re kizárólag a www.etteremhet.hu oldalon lehet asztalt foglalni február 29-től egy úgynevezett real time asztalfoglalásokat számláló rendszerrel.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.