Városlista
2023. január 30, hétfő - Martina

Hírek

2011. Január 02. 21:28, vasárnap | Helyi
Forrás: Nagy Vagy!

Nagy volt a SZOR Gárdonyi csapata, és még nagyobb lehet

Nagy volt a SZOR Gárdonyi csapata, és még nagyobb lehet

A TV2 Nagy Vagy! című iskolai-családi vetélkedőjének január 2-án adásba került, nyolcadik selejtezőjében szuperül teljesített a dombóvári csapat. Az öt gárdonyis diák és négy szülő a színész Brózik Klárival kiegészülve első h

Pedig a Szent Orsolya Rendi Gárdonyi Géza Katolikus Általános Iskola Boros Rebeka, Falusi Roland, Farkas Péter, László Ádám, Makkos Gabi, Reizinger Attila, Reizinger Dóra, Reizingerné Rostás Andrea, Simon Levente összeállításúgárdája nem túl fényesen kezdte a versenyt. Az első három feladatot követően ugyanis még a - nem éppen felüdítő - utolsó előtti helyen tanyáztak. (Úgy tűnik, a kapura rúgást, a zsákban ugrálást és a csillaggyűjtést még érdemes gyakorolniuk.)

Aztán beindult a henger. Acsapat előbb a két vizes feladatban csillogtatta meg úszástudását és végzett elöl,majd ezt a teljesítményt még megfejelte egy újabb győzelemmel a kocsihúzásban. Bár a dupla pontot érő páros céllövészet csak középmezőnyösre sikerült, a síelős utolsó feladatban majdnem sikerült begyűjteniük a megszerezhető maximális 14 pontot. Így végül - a második helyen végzett diósjenői Szentgyörgyi István Általános Iskola és Szakiskola társaságában - favoritként jutottak tovább. Azaz, ha minden jól alakul, még nagyobbak is lehetnek…

Hogyan és mikor? Ha az első két hely valamelyikén végezve továbbverekedik magukat abból az elődöntőből (!?) is, amelybe 2010. december 7-én sorsolták őket. Mindhárom összecsapás felvétele január 8-án, szombaton lesz, és a TV2 január 23-án, 30-án, és február 6-án tűzi őket műsorára.

És hogy mindezt honnan tudjuk? Hát, mindenekelőtt a tévéből, de azért ezekre az oldalakra is sűrűn klikkelgettünk. Mindenkinek célszerű ezt megtennie, akirészletes eredményekre, videókra és fotókra kíváncsi.
www.tv2.hu/nagyvagy
www.nagyvagytv.hu
www.facebook.com/pages/Nagy-Vagy/269160819183#!/pages/Nagy-Vagy/269160819183

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 27. 11:49, péntek | Helyi

Göllei szülőháza előtt emlékeztek Fekete István születésének 123. évfordulójára

Fekete István születésének 123. évfordulója alkalmából január 25-én a Helyi Értéktár Bizottság tagjai koszorúztak az író göllei szülőháza előtt álló bronz szobránál.

2023. Január 27. 11:36, péntek | Helyi

A Dombóvári Kábítószerügyi Egyeztető Fórum első ülését tartotta 2023-ban

Január 25-én ült össze és folytatta a megkezdett munkát a Dombóvári Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF) a Városháza Ujváry termében.

2023. Január 26. 14:33, csütörtök | Helyi

Gyászhír

Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Lukács Sándor volt MÁV dolgozó életének 65. évében elhunyt.

2023. Január 26. 08:00, csütörtök | Helyi

A dombóvári kertbarátok mindent megtettek a bőséges szőlőtermés érdekében

Az Éles Simon Kertbarát Egyesület leglelkesebb tagjai a Vince-napi hagyományok szerint három szőlőt látogattak meg, hogy a „Vince vesszők” állapotából megjósolják az idei termést.