Városlista
2024. június 15, szombat - Jolán

Hírek

2023. Május 16. 10:31, kedd | Helyi

Nyolcvan gyönyörű Alfa Romeo állt rajthoz a Selénia Rallyn

Nyolcvan gyönyörű Alfa Romeo állt rajthoz a Selénia Rallyn

Nyolcvan gyönyörű Alfa Romeo állt rajthoz május 13-án a XXII. Alfa Romeo Club Magyarország – Selénia Rally közúti országos megmérettetés keretében Dombóváron, Gunarasban.

Tolna és Baranya vármegyék történelmi, természeti és kulturális kincseivel ismerkedtek a résztvevők, miközben 150 km-t tettek meg Sásdot, Mánfát, Máré várát, Abaligetet, Orfűt, Szászvárt, Bikalt, Alsómocsoládot érintve.

Pintér Szilárd polgármester és a képviselő testület tagjai is részt vettek a megnyitón Takács Ákossal, az ALFA ROMEO CLUB Magyarország Egyesület elnökével, valamint Tiegelmann Péterrel, a Hotel Európa ügyvezetőjével együtt.

Pintér Szilárd polgármester elmondta, nagy örömmel csatlakozott Dombóvár a programhoz, óriási megtiszteltetés, hogy az esemény házigazdái lehetnek.

„Büszkeséggel tölt el, hogy idén több regionális és országos esemény helyszíne lehet városunk. Mindezek mellett három 50 éves évfordulót ünnepel Dombóvár. A Gunarasi városrész ötven évvel ezelőtt épült, melyre egész rendezvénysorozattal készülünk, ennek első állomása, hivatalos megnyitója a mai verseny, találkozó.

Idén, május 20-án a Kossuth-szoborcsoport Szigeterdőben történő felállításának és a városrész kerek évfordulójának megünneplésére készülnek. Retro hétvége, Rock Majális várja az érdeklődőket. A nyári programok zárásaként pedig a dombóvári úszóegyesület megalakulásának szintén 50 éves évfordulójáról emlékezünk meg” - tette hozzá.

Minden elindult versenyző teljesítette a távot és a feladatokat. Az eredményhirdetésen már Kerényi Zsolt alpolgármester adta át Dombóvár ajándékait számos különdíj mellett.

2023-ban a verseny dobogósai:
🏆1. Sarkadi Tamás és csapata 76-os rajtszámmal
🏆2. Papp Imre Roland és csapata 22 rajtszámmal
🏆3. Gönci Csaba és csapata 40-es rajtszámmal

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 14. 09:07, péntek | Helyi

Változik a dombóvári gyermekorvosok rendelési ideje a nyári szünetben

Tájékoztatás a dombóvári gyermekorvosok rendelési idejéről 2024. június 17-től szeptember 10-ig.

2024. Június 14. 09:03, péntek | Helyi

Több baleset is történt Tolnában az esős időben

A napokban több olyan baleset is történt Tolnában, ahol a sofőr az esős időben nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességet.

2024. Június 12. 14:13, szerda | Helyi

Újabb elismerés a dombóvári Rozsusa-Bau Kft-nek

Dávid Roland, a Rozsusa-Bau Kft. ügyvezetője nyilatkozott az idei év történéseiről:

2024. Június 11. 10:34, kedd | Helyi

Funkcionális Fitnesz Nemzeti Junior Bajnokság Dombóváron

Funkcionális Fitnesz Nemzeti Junior Bajnokság rajtolt el a Z2-ben. Ismét egy rangos eseménynek adott otthont Dombóvár.