Városlista
2021. június 15, kedd - Jolán

Hírek

2020. Május 23. 10:20, szombat | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Fizetés helyett orrbavágta a boltvezetőt, majd elmenekült az illatszerekkel

Fizetés helyett orrbavágta a boltvezetőt, majd elmenekült az illatszerekkel

Egy helyi férfi követett el rablást egy dombóvári üzletben, de zsákmányának nem sokáig örülhetett, mert a rendőrök rövid időn belül megtalálták.

Az egyik dombóvári üzlet alkalmazottja tett bejelentést 2020. május 20-án a délelőtti órákban arról, hogy nem sokkal azt megelőzően ismeretlen személy a boltban ellopott csaknem egytucatnyi illatszert, majd onnan fizetés nélkül távozni akart. Az áruház alkalmazottai megpróbálták visszatartani az elkövetőt, akivel szóváltásba kerültek. Az ismeretlen személy, azért, hogy a nála levő lopott holmikat megtartsa, előbb lökdösni kezdte az üzlet vezetőjét, majd egy alkalommal orrnyergen is ütötte. Ezt követően pedig elmenekült.

A dombóvári nyomozók az elsődleges intézkedések és adatgyűjtések eredményeképpen rövid idő alatt azonosították az elkövetőt, egy 43 éves helyi lakost, akit a bűncselekmény elkövetése után két órán belül elfogtak. Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki részben elismerte a bűncselekmény elkövetését. Tettét azzal magyarázta, hogy az üzletbe lopni ment, és miután lebukott, el akart menekülni a helyszínről. A nyomozók őrizetbe vették a rablót, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Az eset körülményeit a továbbiakban a Dombóvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán vizsgálják.

Címkék: lopás, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 14. 14:03, hétfő | Helyi

A héten szállítják a zöldhulladékot Dombóváron

A héten aktuális a zöldhulladék szállítás, kérjük Önöket, átlátszó zsákokba gyűjtve helyezzék ki az elszállíttatni kívánt zöldhulladékot a megszokott hulladékszállítási napon reggel 6 óráig.

2021. Június 13. 10:53, vasárnap | Helyi

Puszpán Zoltánnét 90. születésnapja alkalmából köszöntötték

Puszpán Zoltánnét 90. születésnapja alkalmából, valamint neve napján Pintér Szilárd polgármester és Horváth József Lászlóné önkormányzati képviselő köszöntötték.

2021. Június 12. 08:00, szombat | Helyi

170 millió forintból újul meg a Dombóvárt Hőgyésszel összekötő útszakasz

Idén év végéig több mint 6,5 milliárd forintból valósulnak meg útépítési, -felújítási beruházások Potápi Árpád János választókerületében, Tolna megyében.

2021. Június 10. 09:00, csütörtök | Helyi

Tájékoztatás a gyermekorvosi rendelők nyári rendelési ügyeletéről

Az alábbiakban a gyermekorvosi rendelők nyári rendelési ügyeletéről olvashatnak tájékoztatást: