Városlista
2023. március 29, szerda - Auguszta, Bertold

Hírek

2023. Február 02. 09:10, csütörtök | Helyi

Petőfi 200 szavalóverseny Tolnában

Petőfi 200 szavalóverseny Tolnában

Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Tolna Vármegyei Cigány Nemzetiségi Önkormányzat kétfordulós szavalóversenyt hirdet

hátrányos helyzetű Tolna vármegyei általános iskolások részére.

Mit kell tenni a jelentkezőknek? Szavald el Petőfi Sándor egyik versét, készíts róla egy videót és küldd el a tolnatkkm@gmail.com címre. Az e-mailben írd meg a nevedet, életkorodat, lakcímedet, valamint telefonos elérhetőségedet. Egy versenyző kizárólag egy verssel nevezhet.

Ha a legjobb versmondók közé tartozol, akkor kiértesítünk, hogy bejutottál a szavalóverseny döntőjébe, ahol a tíz legjobb között élőben, egy szakmai zsűri és a közönség előtt szavalhatod el a korábban beküldött Petőfi költeményt. A legjobbak értékes díjakban részesülnek.

Videók beküldésének határideje: 2023. március 3.

A döntő időpontja: 2023. március 14.

A döntő helyszíne: Babits Mihály Művelődési Központ Szekszárd

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 27. 16:19, hétfő | Helyi

Megválasztották az év borait Dombóváron

Az Éles Simon Kertbarát Egyesület Dombóvár borversenyének ünnepélyes eredményhirdetésén vett részt Pintér Szilárd polgármester március 25-én a Dombóvári Művelődési Házban.

2023. Március 25. 11:45, szombat | Helyi

Március 20-án rendezték meg Dombóváron a Mezei futóverseny alapszintű diákolimpiát

A Dombóvári Szigeterdőben az idei első tavaszi diákolimpia versenyre 15 fiú és 13 leány csapat nevezett, négy korcsoportban hirdettek eredményt, csapatban és egyéni versenyszámban az első három helyezettet díjazták.

2023. Március 23. 15:12, csütörtök | Helyi

Elkezdődött az Arany János téri orvosi rendelő belső felújítása

A munkaterület átadása után elindult az Arany János téri orvosi rendelő belső felújítása tárgyában a beruházás a kormány egyedi támogatásával.

2023. Március 22. 10:18, szerda | Helyi

Már olvasható a Dombóvári Szuperinfó aktuális száma

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!