Városlista
2023. február 5, vasárnap - Ágota

Hírek

2017. Július 01. 12:51, szombat | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Rablás Dombóváron

Rablás Dombóváron

Egy 16 éves fiú 2017. június 29-én délután egy dombóvári utcában odament egy idős nőhöz, majd több rántással kitépte a kezében tartott táskát.

A Dombóvári Rendőrkapitányság eljárást indított rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy helyi lakos ellen.

Egy 16 éves fiú 2017. június 29-én délután egy dombóvári utcában odament egy idős nőhöz, majd több rántással kitépte a kezében tartott táskát. A nő az eset következtében megsérült. A fiatalkorú a táskát eltulajdonította és elmenekült a helyszínről.

A rendőrök a nyomozás eredményeként néhány órán belül azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a fiatalembert, aki részletes beismerő vallomást tett. A nyomozók őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. Az idős nő táskáját lefoglalták, az elkövető az abban talált néhány ezer forint készpénzt elköltötte.

Az ügyben a további eljárást a Dombóvári Rendőrkapitányság folytatja le.

A fotó illusztráció.

Címkék: rablás, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 04. 11:48, szombat | Helyi

Takács Istvánné, Nyári Éva és a Dombóvári Székely Kör vehetett át elismerést

A hagyományos civilek napi ünnepségét február 2-án tartotta a több mint száz szervezetet számláló közösség Dombóváron.

2023. Február 03. 08:00, péntek | Helyi

Hidraulikus szerelőkosaras jármű bérelhető gépkezelővel

Korszerű, 18 méter emelőmagasságú, könnyített, teleszkópos gémmel és elforgatható kosárral rendelkező gépkocsi kölcsönözhető.

2023. Február 02. 10:42, csütörtök | Helyi

Az álmaiért úszott egészen Amerikáig

Bévárdi Zsófi egyik nagy álma teljesült 2019-ben, amikor a középiskola elvégzése után, tehetséges úszóként sikerült amerikai egyetemen, a nyugat-virginiai Fairmont State University pszichológia szakára felvételt nyernie.

2023. Február 02. 09:10, csütörtök | Helyi

Petőfi 200 szavalóverseny Tolnában

Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Tolna Vármegyei Cigány Nemzetiségi Önkormányzat kétfordulós szavalóversenyt hirdet