Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. December 03. 13:35, csütörtök | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr Főkapitányság, fotó: www.biharlap.hu.

Rablás lett az áruházi lopásból Dombóváron

Rablás lett az áruházi lopásból Dombóváron

A tetten ért lány az egyik biztonsági őrt többször megütötte, majd a helyszínről elmenekült. A férfi a másik biztonsági őrrel dulakodott, majd fellökte.

A Dombóvári Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást egy kurdi fiatalkorú lány, valamint egy döbröközi férfi ellen.

Egy dombóvári áruházból tettek bejelentést a rendőrségre, mert 2015. december 2-án 21 óra 45 perckor az áruház biztonsági őrei észlelték, hogy egy fiatal lány az áruházból whiskyt, poharakat, illatosítót, míg a társaságában lévő férfi húst kísérelt meg eltulajdonítani. A szolgálat munkatársai a két személyt az áruház biztonsági irodájába akarták kísérni, de a tetten ért lány az egyik biztonsági őrt többször megütötte, majd a helyszínről elmenekült. A férfi a másik biztonsági őrrel dulakodott, majd fellökte. A cselekmény következtében a szolgálat egyik munkatársa megsérült. Az őrök a férfit a helyszínen visszatartották.

A rendőrök a helyszínre mentek, majd a 23 éves döbröközi férfit a helyszínen, fiatalkorú társát később egy igazoltatás során fogták el. A lány az eltulajdonított dolgokat az áruház közelében elrejtette, később azokat a rendőröknek megmutatta. A dombóvári nyomozók a 17 éves fiatalkorút rablás bűntett, a 23 éves férfit garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A terheltek szabadlábon védekezhetnek.

Az ügyben az eljárást a Dombóvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Címkék: lopás, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.