Városlista
2024. február 29, csütörtök -

Hírek

2022. Február 21. 14:56, hétfő | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Rablás történt Dombóváron

Rablás történt Dombóváron

Egy helyi fiatal támadta meg ismerősét, fenyegette, bántalmazta, majd elvette értékeit. A rendőrök a 25 éves férfit őrizetbe vették.

Bejelentést tett a rendőrségre egy dombóvári nő, mert 35 éves élettársát 2022. február 19-én este fél nyolc körül a városban megtámadta és életveszélyesen megfenyegette egy szintén helyi férfi. Először csak pénzt kért tőle, majd megfenyegette, végül bántalmazta is a párját, és elvette pénzét, valamint telefonját is.

A nyomozók meghallgatták a sértettet, sérülései miatt orvoshoz vitték, majd adatgyűjtést követően megkezdték az elkövető felkutatását.

Egy órán belül elfogták azt a 25 éves férfit, aki gyanúsítható a rablás elkövetésével. Elszámoltatását követően előállítottak, de az üggyel kapcsolatban nem tett vallomást. Az elfogott férfi ellen más ügyben is büntetőeljárás van folyamatban, ezért nem ismeretlen a rendőrök előtt. A jogtalanul elvett értékeket lefoglalták tőle, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek az illetékes ügyészségen letartóztatása indítványozására.

Az ügyben a Dombóvári Rendőrkapitányságon folytatják a nyomozást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 28. 09:58, szerda | Helyi

XVII. Dombóvári Mix Röplabda Kupa Dombóváron

Február 24-én 17. alkalommal rendezte meg a Dombóvári Mix Röplabda Kupát a Dombóvári Amatőr Röplabda Club Szabadidős Egyesület.

2024. Február 27. 08:23, kedd | Helyi

Bor- és pálinkaversenyt tartottak Döbröközön

Az önkormányzat az idei évben is megszervezte a gazdák bor- és pálinkaversenyét. 13 bor és 17 pálinka minta érkezett be a bírálatra.

2024. Február 26. 10:18, hétfő | Helyi

Nem volt elég széles az úttest a dombóvári kerékpárosnak

A dombóvári rendőrök a város bevezető szakaszán a 61-es főúton ellenőrizték azt a helyi kerékpárost, aki jó indulattal sem volt vezetésre képes állapotban, amikor megállították.

2024. Február 26. 08:44, hétfő | Helyi

A vetési varjú fészkek eltávolítását végzik a napokban Dombóváron

A munkálatok ideje alatt rövid ideig tartó, szakaszos útlezárások várhatóak.