Városlista
2023. január 30, hétfő - Martina

Hírek

2017. Október 29. 05:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Régi ismerősét akarta kirabolni a 19 éves fiata

Régi ismerősét akarta kirabolni a 19 éves fiata

A kecskeméti rendőrök őrizetbe vették a férfit, aki késsel akart pénzt szerezni.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján október 25-én 19 óra körül egy kecskeméti férfi meglátta régi ismerősét a Kecskemét Luther közben. Beszélgetni kezdtek, majd a gyanúsított a 24 éves férfit egy sötét helyre csalta. Elővett egy kést, és a sértettet felszólította, adja át értékeit, pénzét. A férfi megijedt, hátrálni kezdett, de végül többszöri felszólítás ellenére sem adott át semmit, így az elkövető értékek nélkül távozott.

A sértett csak a becenevét tudta távoli ismerősének, ennek ellenére a rendőrök beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható szegedi férfit.

A 19 éves K. Mózest a nyomozók rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Őrizetbe vételét követően előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Címkék: kecskemét, rablás

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 06. 13:18, péntek | Kék hírek

A nyílt utcán lőtt rá rokonára Győrben

Győrben egy gázriasztó pisztolyból adott le családtagjára egy lövést a 21 éves férfi, akit a rendőrök mintegy tíz perc leforgása alatt elfogtak.

2023. Január 05. 11:41, csütörtök | Kék hírek

Egy bakonyi faluban találtak rá a rendőrök a Szlovákiából eltűnt 15 éves lányra

Egy szlovák állampolgár eltűnéséről tájékoztatta a rendőrséget a külföldi társszerve. A fiatal lány nyugtalanító eltűnését édesapja jelentette be 2023. január 3-án.

2023. Január 04. 16:18, szerda | Kék hírek

Győrbe ment bulizni szilveszterkor a 24 éves Barbara, azóta nem látták

Utoljára életjelet 2023. január 1-jén a hajnali órákban adott magáról, amikor ismeretlen személy telefonjáról felhívta az édesanyját.

2022. December 20. 17:36, kedd | Kék hírek

Bűnszervezetet számolt fel a TEK Pápán

A Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján folytat nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság emberkereskedelem és kényszermunka bűntett elkövetésének gyanúja miatt.