Városlista
2023. december 3, vasárnap - Ferenc

Hírek

2017. Október 29. 05:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Régi ismerősét akarta kirabolni a 19 éves fiata

Régi ismerősét akarta kirabolni a 19 éves fiata

A kecskeméti rendőrök őrizetbe vették a férfit, aki késsel akart pénzt szerezni.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján október 25-én 19 óra körül egy kecskeméti férfi meglátta régi ismerősét a Kecskemét Luther közben. Beszélgetni kezdtek, majd a gyanúsított a 24 éves férfit egy sötét helyre csalta. Elővett egy kést, és a sértettet felszólította, adja át értékeit, pénzét. A férfi megijedt, hátrálni kezdett, de végül többszöri felszólítás ellenére sem adott át semmit, így az elkövető értékek nélkül távozott.

A sértett csak a becenevét tudta távoli ismerősének, ennek ellenére a rendőrök beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható szegedi férfit.

A 19 éves K. Mózest a nyomozók rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Őrizetbe vételét követően előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Címkék: kecskemét, rablás

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 30. 08:16, csütörtök | Kék hírek

Amerikai katonának adta ki magát, több alkalommal is utalt neki pénzt a magyarországi nő

A balatonalmádi sértett megismerkedett egy magát amerikai katonának valló személlyel az egyik közösségi portálon.

2023. November 29. 17:27, szerda | Kék hírek

Elítélték a tanárt, aki kiskorúval folytatott szerelmi viszonyt

Nem jogerősen tíz hónap, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Püspökladányi Járásbíróság azt a tanárt, aki iskolája kiskorú diákjával folytatott szerelmi viszonyt

2023. November 24. 10:15, péntek | Kék hírek

Másfél év alatt 171 millió forintot szerzett idős áldozatától a csaló

Különösen nagy kárt okozó csalás, sikkasztás és gondozási kötelezettség elmulasztásának bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy idős, beteg embert kihasználó 52 éves férfi ellen.

2023. November 24. 06:00, péntek | Kék hírek

Tényleges életfogytiglanra ítélték az apát, aki álmukban végzett lányaival Aszódon

Tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte elsőfokon a Budapest Környéki Törvényszék a férfit, aki a hozzá kapcsolattartásra érkező két lányát álmukban megölte Aszódon - közölte a bíróság az MTI-vel csütörtökön.