Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2024. Június 06. 14:58, csütörtök | Helyi

Régiós bajnok a DOVASE U12-es csapata

Régiós bajnok a DOVASE U12-es csapata

A DOVASE 25 kis atléta palántáinak ugró-dobó és futó számokban is meg kellett mutatnia ügyességét, erejét, kitartását!

Halmainé Horváth Kata összefoglalója:

Nagy lelkesedéssel és reményekkel készültünk a tavaszi Kölyökből Atléta Program Dél-Dunántúli régiójánakversenyére, amelyet Szekszárdon rendeztek meg. Nyári meleg, forró napsütésfogadta a régió csapatait, összesen 20 U12-es csapat (160 gyermek) és 8 U10-es csapat (64 gyermek) mérettette meg magát a különböző versenyszámokban.

A DOVASE 25 kis atléta palántáinak ugró-dobó és futó számokban is meg kellett mutatnia ügyességét, erejét, kitartását!

Ez sikerült is, hiszen az „A”csapatunk a dobogó legfelső fokára állt fel, így ők képviselik a régiót, az országos versenyen, amelyet Székesfehérváron rendeznek meg.

A csapat tagjai: Geller Ákos, Zemán Zoárd, Balogh Gergő, Schmidt Ármin, Bujáki Léna, Illés Amira Jázmin, Pajter Dorka, Ejezie Annabell.

„B” csapatunk a 14. helyen zárta a versenyt. A csapat tagjai: Bálint Laura, Hetesi Anna, Varga Zoltán Máté, Bordás Emília, Albert Léna, File Kristóf, Varga Emma, Varga Bea.

Az U10-es korosztályban most csak egy hajszállal maradtunk le a dobogóról, 4. helyen végeztünk, a csapat tagjai: Schmidt Sára, Gáspár Adél, Kiszler Boróka, Meiszinger Mira, Musitz Molli, Balogh Svajda Iván, Tollár Máté, Zsák Izabella.

A szorgalmas és kitartó munkának, mindig megvan az eredménye! A gyermekek óriási alázattal, sportszerűen versenyeztek! Gratulálunk minden kis atlétánknak, Ti lesztek a jövő bajnokai!

Edzők: Fazekas Gáspár, Halmainé Horváth Kata, Lakatos Lamm Viktória, Halmosi Csilla.

GRATULÁLUNK!

Címkék: DOVASE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 06. 08:46, péntek | Helyi

Karbantartás után újra nyitva a dombóvári uszoda

Az augusztusi karbantartási és felújítási munkák után újra nyitva áll az uszoda. Az alábbi időpontokban van lehetőség bárkinek igénybe venni egyéni sportolás céljából:

2024. Szeptember 03. 13:04, kedd | Helyi

Kihirdették a „Dombóvár másKÉPp” fotópályázat végeredményét

A Magyar Fotográfia Napján ünnepélyes keretek között hirdették ki a „Dombóvár másKÉPp” pályázat végeredményét; a díjazott fotósok átvehették oklevelüket és nyereményeiket.

2024. Szeptember 03. 08:49, kedd | Helyi

Babits Mihály-díjat kapott Erky-Nagy Tibor

Erky-Nagy Tibor Babits Mihály-díjat vehetett át Szekszárdon, a Tolna vármegye születésnapjának évfordulója alkalmából szervezett ünnepségen.

2024. Szeptember 02. 09:32, hétfő | Helyi

100. születésnapját ünnepelte Szilvási Dezsőné

100. születésnapján Szilvási Dezsőnét Pintér Szilárd polgármester is köszöntötte.