Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2024. Június 06. 14:58, csütörtök | Helyi

Régiós bajnok a DOVASE U12-es csapata

Régiós bajnok a DOVASE U12-es csapata

A DOVASE 25 kis atléta palántáinak ugró-dobó és futó számokban is meg kellett mutatnia ügyességét, erejét, kitartását!

Halmainé Horváth Kata összefoglalója:

Nagy lelkesedéssel és reményekkel készültünk a tavaszi Kölyökből Atléta Program Dél-Dunántúli régiójánakversenyére, amelyet Szekszárdon rendeztek meg. Nyári meleg, forró napsütésfogadta a régió csapatait, összesen 20 U12-es csapat (160 gyermek) és 8 U10-es csapat (64 gyermek) mérettette meg magát a különböző versenyszámokban.

A DOVASE 25 kis atléta palántáinak ugró-dobó és futó számokban is meg kellett mutatnia ügyességét, erejét, kitartását!

Ez sikerült is, hiszen az „A”csapatunk a dobogó legfelső fokára állt fel, így ők képviselik a régiót, az országos versenyen, amelyet Székesfehérváron rendeznek meg.

A csapat tagjai: Geller Ákos, Zemán Zoárd, Balogh Gergő, Schmidt Ármin, Bujáki Léna, Illés Amira Jázmin, Pajter Dorka, Ejezie Annabell.

„B” csapatunk a 14. helyen zárta a versenyt. A csapat tagjai: Bálint Laura, Hetesi Anna, Varga Zoltán Máté, Bordás Emília, Albert Léna, File Kristóf, Varga Emma, Varga Bea.

Az U10-es korosztályban most csak egy hajszállal maradtunk le a dobogóról, 4. helyen végeztünk, a csapat tagjai: Schmidt Sára, Gáspár Adél, Kiszler Boróka, Meiszinger Mira, Musitz Molli, Balogh Svajda Iván, Tollár Máté, Zsák Izabella.

A szorgalmas és kitartó munkának, mindig megvan az eredménye! A gyermekek óriási alázattal, sportszerűen versenyeztek! Gratulálunk minden kis atlétánknak, Ti lesztek a jövő bajnokai!

Edzők: Fazekas Gáspár, Halmainé Horváth Kata, Lakatos Lamm Viktória, Halmosi Csilla.

GRATULÁLUNK!

Címkék: DOVASE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 11:45, szerda | Helyi

Az extrém balesetek napja volt

A nyári hőségben a vármegye útjain július 16-án egyetlen nap alatt nyolc baleset is történt. Négy esetben sérüléssel végződtek az ütközések. Mindegyik alkalommal kétkerekűek vezetői voltak érintettek.

2024. Július 16. 08:36, kedd | Helyi

A hőség sem volt akadálya a Balaton körüli retro kismotorozásnak

Az elmúlt hétvégén 8. alkalommal motoroztuk körbe a Balatont a féltve őrzött kis retro motorokkal, túlnyomó részben Babettákkal - számolt be a túráról a dombóvári szervező, Balogh László.

2024. Július 15. 14:11, hétfő | Helyi

Egy tucat közlekedési baleset történt Tolna vármegye útjain július második hétvégéjén

Tolna vármegyében az elmúlt 72 órában négy sérüléses és nyolc anyagi káros baleset történt. A balesetekben ketten súlyosan, ketten pedig könnyebben sérültek meg.

2024. Július 15. 11:25, hétfő | Helyi

Gyászhír

Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Kovács Sándor az Agrár-Béta Kft. volt tagja életének 89. évében elhunyt.