Városlista
2023. március 29, szerda - Auguszta, Bertold

Hírek

2023. Március 19. 12:41, vasárnap | Helyi
Forrás: Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrségi hírek

Rendőrségi hírek

Március 16-án 09 óra 40 perc körüli időben érkezett bejelentés anyagi kárral járó balesetről, Dombóvárról.

Egy 55 éves mágocsi férfi közlekedett autóval a Horvay János utcában a VII. utca irányából a VI. utca irányába. Haladása során a VI. utca kereszteződéséhez közelítve megkezdte az előtte, vele azonos irányba haladó Fiat Ducato, valamint az az előtt, vele szintén azonos irányban haladó VW Poló előzését.
A VI. utca kereszteződéséhez érve a VW-t vezető 71 éves mágocsi férfi balra kívánt bekanyarodni a Dombóvár, VI. utcába, de nem győződött meg arról, a másik autó már megkezdte az előzést, így összeütköztek.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 27. 16:19, hétfő | Helyi

Megválasztották az év borait Dombóváron

Az Éles Simon Kertbarát Egyesület Dombóvár borversenyének ünnepélyes eredményhirdetésén vett részt Pintér Szilárd polgármester március 25-én a Dombóvári Művelődési Házban.

2023. Március 25. 11:45, szombat | Helyi

Március 20-án rendezték meg Dombóváron a Mezei futóverseny alapszintű diákolimpiát

A Dombóvári Szigeterdőben az idei első tavaszi diákolimpia versenyre 15 fiú és 13 leány csapat nevezett, négy korcsoportban hirdettek eredményt, csapatban és egyéni versenyszámban az első három helyezettet díjazták.

2023. Március 23. 15:12, csütörtök | Helyi

Elkezdődött az Arany János téri orvosi rendelő belső felújítása

A munkaterület átadása után elindult az Arany János téri orvosi rendelő belső felújítása tárgyában a beruházás a kormány egyedi támogatásával.

2023. Március 22. 10:18, szerda | Helyi

Már olvasható a Dombóvári Szuperinfó aktuális száma

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!