Városlista
2024. június 14, péntek - Vazul

Hírek

2011. Július 21. 07:37, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Részeg teherautós randalírozott

Részeg teherautós randalírozott

Kétszer is nekihajtott egy személyautónak egy teherautós szerdán reggel Cserszegtomajon, majd el is sodorta az őt kérdőre vonó autóst. A helyszínről ezt követően elhajtó teherautóst a rendőrök elfogták.

Az eset szerdán reggel történt a cserszegtomaji Hévízi úton. A Hévíz felé tartó sofőr német rendszámú Nissan teherautójával hajtott neki egy üdülő bejáratánál leparkoló Fiatnak. A teherautó a személyautó ajtaját találta el, melyet a gépkocsiba beszálló ember hátának vágott. A teherautós megállt, majd tolatva a Fiat hátuljának hajtott. A teherautó sofőrje kiszállt, vitatkozni kezdett a Fiat vezetőjével, majd visszaült járművébe, s elindult. Ekkor sodorta el a személyautót vezető férfit, aki integetve próbálta megállítani. A teherautós nem állt meg, továbbhajtott Hévíz irányába. Az elsodort férfi könnyű sérüléseket szenvedett, az őt elsodró teherautó a karján találta el.

A tehergépkocsit és sofőrjét a rendőrsök rövid idő alatt megtalálták. A lakásán elfogott férfit előállították. Az alkoholteszt ittasságot jelzett, ezért vérvételre vitték a teherautóst, akivel szemben segítségnyújtás elmulasztása miatt indult büntetőeljárás. (rá)

HavariaPress

Címkék: részeg

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Június 06. 09:24, csütörtök | Kék hírek

Büntetőeljárás indult a vízbe fulladt 5 éves kisfiú ügyében

A rendőrség közigazgatási és büntetőeljárást is indított a szerdán délelőtt Hajdúszováton megfulladt 5 éves kisfiú halálesete pontos körülményeinek tisztázásáért

2024. Június 04. 14:05, kedd | Kék hírek

Bűnügyi felügyelet alá helyezték Gyárfás Tamást

A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú bíróság döntését megváltoztatva elrendelte Gyárfás Tamás elsőrendű vádlott bűnügyi felügyeletét a Fenyő János médiavállalkozó megöletése miatt indult ügyben kedden.