Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. Május 15. 16:22, vasárnap | Helyi

Sportágak mutatkoztak be az új közösségi épületben - képgalériával

Sportágak mutatkoztak be az új közösségi épületben - képgalériával

A Sásdi Általános Művelődési Központ május 14-én felavatott közösségi háza sportcsarnokának küzdőterén egymást váltották a különböző sportágak művelői az avatás délelőttjén. A sportbemutatók mellett a sásdi általános isk

A Kaposvári Sportiskola Birkózó Szakosztálya öt versenyzője - köztük az igen tehetséges sásdi Bubori Dorina - birkóbemutatójával kezdődött a program, majd a Sásdi VSK Hir Gábor szárnyai alatt edző U7-es labdarúgó utánpótláscsapata mutatkozott be. A nagy lelkesedéssel küzdő ifjú fiúfocisták után a házigazda Sásdi Általános Művelődési Központ Általános (ÁMK) Iskolájának Kötélugró Csoportjában sportoló négy felsős leányzó jelentkezett látványos köteles mutatványokkal.

A PEAC három fiatal NB I-es sportolóját és a közönség szimpátiáját erősen élvező sásdi sulis Prucsli Richárdot felvonultató egyes és páros asztalitenisz-mérkőzéseket követően a terepet a kangoosok vették át Barbarics Adrienn vezetésével. Majd rövidesen már a - több jelenlegi vagy egykori sásdi tagot is soraiban tudó - Kyokushin Karate Seibukai Szervezet Dombóvári Klubjának hat versenyzője állt elő formagyakorlatokkal és bemutatóküzdelmekkel.

A délelőtti programot jó hangulatú streetballmérkőzés zárta, amelyet az alkalomra meghívott fiatal zalaegerszegi, szekszárdi és pécsi NB I-es kosarasok - Czukor Tünde, Zsovár Orsolya, Szalay Virág, Tamás Rita, Tóth Norbert és Ignácz Dávid - játszottak.

Mindeközben az aulában voltak láthatók azok a gyermekrajzok, amelyek az ÁMK-hoz tartozó általános iskola diákjai körében közzétett felhívásra született alkotások közül a legjobban sikerültek. A diákok három témában rajzolhattak. Megörökíthették a közelmúltban megrendezett iskolai környezetszépítést, az új közösségi ház építését, illetve szabadra engedhették fantáziájukat a sport témakörében is.

Az új épület avatónapja délután az ÁMK tanulói, valamint helyi és környékbeli csoportok, illetve szólisták fellépéseivel tarkított műsorral folytatódott, majd sztárfellépővel, tűzzsonglőrködéssel, tűzijátékkal és bállal zárult. Mindezekről készülő tudósításunkkal rövidesen jelentkezünk.

A sportbemutatókat bemutató képgalériánk a lenti fotóra kattintva megnyitható a Szórakozó negyedből.



Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.