Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Május 03. 10:42, vasárnap | Helyi
Forrás: Illyés Gyula Gimnázium

Színes diáknap a gimnáziumban

Színes diáknap a gimnáziumban

Április 24-én diáknapot tartottunk iskolánkban.

A rendezvényt Farkas Péter megválasztott diákigazgató és stábjának bevonulása nyitotta győzelmi indulóval, harci kutyával és dekoratív hölgykísérőkkel. A diákigazgató átadta az Év tanárává választott Hajós Károly tanár úr díját.
Ezután a diákokat a programok gazdag választéka várta. A rendezvényre valamennyi osztály programmal készült, továbbá „külsős” résztvevők gondoskodtak a diákok színvonalas szórakoztatásáról: a D-ride kerékpáros klub „D-ride show” elnevezésű bemutatóval készült a Set Go Kötélugró Klubbal karöltve; a kapospulai Kata Lovasudvar sétalovaglást biztosított az érdeklődőknek; a Dombóvári Airsoft Klub az airsoft sportról tartott bemutatóval készült, továbbá a diákok kipróbálhatták a klub légfegyvereit céllövészet keretében; a sásdi Nyílzápor Hagyományőrző Íjász Egyesület közreműködésével az íjászat rejtelmeibe kóstolhattak bele a vállalkozó kedvűek.
A rendezvényt sportprogramok tarkították, valamint a diáknap vendégeként stand-up comedy előadást tartott iskolánk tavaly érettségizett humorzsákja, Al-Gharati Magyed. A rendezvényt eredményhirdetés és a díjak átadása zárta az árkádok alatt.

A rendezvény főszervezője Albrecht Ferenc, a Diákönkormányzat munkáját patronáló tanár volt.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.