Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. Április 03. 09:01, hétfő | Helyi
Forrás: www.facebook.com/dombomedia.hu

Településrészi gondnokok kezdték meg a munkát Dombóváron és környékén

Településrészi gondnokok kezdték meg a munkát Dombóváron és környékén

A feladataik között szerepel a közterületek tisztaságának folyamatos figyelése, rendbetartása.

A Természetesen Dombóvár Közéleti Egyesület önkormányzati képviselői vállalták megválasztásukkor, hogy településrészi gondnokok fognak dolgozni Dombóváron és környékén. Március 6-tól összesen 5 fő kezdte meg feladatát. A feladatok elvégzésével a Dombóvári Város- és Lakásgazdálkodási Nkft.-t bízták meg.

Szabó Loránd polgármester lapunknak elmondta, Újdombóváron a feladatkört 2 fő, Szuhay-Szőlőhegyen 1 fő, Gunarasban 1 fő, a külterületi részeken úgy, mint Mászlony, Szilfás és Szarvasd területén is 1 személy látja el a munkákat.

A feladataik között szerepel a közterületek tisztaságának folyamatos figyelése, rendbetartása. Tavasszal pedig újra elkezdődik a szociális fűnyírás, azoknak az idős személyeknek végzik el a területük rendbetartását, akik erre rászorulnak.

Szabó Loránd szerint ezzel a hálózattal hozzájárulnak a városunk tisztántartásához, rendben tartásához. A polgármester reméli, hogy sokan megismerik a gondnokokat, az ott lakók is bizalommal fordulnak majd hozzájuk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!