Városlista
2024. február 29, csütörtök -

Hírek

2011. Január 17. 18:33, hétfő | Helyi
Forrás: somogysportja.hu, tavirozsakupa.atw.hu

Teremfoci idegenben: egyik csapatnak sem jött ki túl jól a lépés

Teremfoci idegenben: egyik csapatnak sem jött ki túl jól a lépés

Egy dombóvári kötődésű felnőtt és egy utánpótlás gárda indult idegenben megrendezett hagyományos év eleji kispályás tornákon. Sajnos egyikük sem szerepelt igazán sikeresen.

Hiába lett nagy fölénnyel első a 2010-es dombóvári kispályás profi bajnokságban a Stella, a Hévízen január 7-től 9-ig megrendezett XX. Tavirózsa Kupa Teremtorna mezőnye erősnek bizonyult számukra. A huszonkét csapat közül egy szombathelyivel, egy harkányival és egy dunaújvárosival összesorsolt gárda a szombati csoportmeccseken egy győzelemmel és két vereséggel még túljutott. Viszont a vasárnapi, egyenes kieséses szakaszban nagyon kikaptak a veszprémi Légrádi Építőktől. Némi vigasz lehet a Stella számára, hogy a csoportban őket három góllal elverő szombathelyi Loki Baun a négy között csak hétméteresekkel tudta átverekedni magát az a keszthelyi Café Roma, amely végül a tornát is megnyerte.

Nem tudta megismételni tavalyi győzelmét a DFC U-19 csapata a somogyi Szentbalázson megrendezett XIII. Colors Future – Serlegüzlet Kupán. A Hartung Vilmos edző vezetésével január 15-én, szombaton harcba szálló fiataloknak a délutáni csoportban csak a harmadik helyet sikerült összehozniuk. Így aztán már nélkülük zajlottak az elődöntők. A tíz baranyai, somogyi és tolnai csapat részvételével zajló tornán első helyezett végül a hazai pályán focizó Szücsi FC lett a Kiskorpád előtt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 28. 09:58, szerda | Helyi

XVII. Dombóvári Mix Röplabda Kupa Dombóváron

Február 24-én 17. alkalommal rendezte meg a Dombóvári Mix Röplabda Kupát a Dombóvári Amatőr Röplabda Club Szabadidős Egyesület.

2024. Február 27. 08:23, kedd | Helyi

Bor- és pálinkaversenyt tartottak Döbröközön

Az önkormányzat az idei évben is megszervezte a gazdák bor- és pálinkaversenyét. 13 bor és 17 pálinka minta érkezett be a bírálatra.

2024. Február 26. 10:18, hétfő | Helyi

Nem volt elég széles az úttest a dombóvári kerékpárosnak

A dombóvári rendőrök a város bevezető szakaszán a 61-es főúton ellenőrizték azt a helyi kerékpárost, aki jó indulattal sem volt vezetésre képes állapotban, amikor megállították.

2024. Február 26. 08:44, hétfő | Helyi

A vetési varjú fészkek eltávolítását végzik a napokban Dombóváron

A munkálatok ideje alatt rövid ideig tartó, szakaszos útlezárások várhatóak.