Városlista
2022. június 25, szombat - Vilmos

Hírek

2011. Január 17. 18:33, hétfő | Helyi
Forrás: somogysportja.hu, tavirozsakupa.atw.hu

Teremfoci idegenben: egyik csapatnak sem jött ki túl jól a lépés

Teremfoci idegenben: egyik csapatnak sem jött ki túl jól a lépés

Egy dombóvári kötődésű felnőtt és egy utánpótlás gárda indult idegenben megrendezett hagyományos év eleji kispályás tornákon. Sajnos egyikük sem szerepelt igazán sikeresen.

Hiába lett nagy fölénnyel első a 2010-es dombóvári kispályás profi bajnokságban a Stella, a Hévízen január 7-től 9-ig megrendezett XX. Tavirózsa Kupa Teremtorna mezőnye erősnek bizonyult számukra. A huszonkét csapat közül egy szombathelyivel, egy harkányival és egy dunaújvárosival összesorsolt gárda a szombati csoportmeccseken egy győzelemmel és két vereséggel még túljutott. Viszont a vasárnapi, egyenes kieséses szakaszban nagyon kikaptak a veszprémi Légrádi Építőktől. Némi vigasz lehet a Stella számára, hogy a csoportban őket három góllal elverő szombathelyi Loki Baun a négy között csak hétméteresekkel tudta átverekedni magát az a keszthelyi Café Roma, amely végül a tornát is megnyerte.

Nem tudta megismételni tavalyi győzelmét a DFC U-19 csapata a somogyi Szentbalázson megrendezett XIII. Colors Future – Serlegüzlet Kupán. A Hartung Vilmos edző vezetésével január 15-én, szombaton harcba szálló fiataloknak a délutáni csoportban csak a harmadik helyet sikerült összehozniuk. Így aztán már nélkülük zajlottak az elődöntők. A tíz baranyai, somogyi és tolnai csapat részvételével zajló tornán első helyezett végül a hazai pályán focizó Szücsi FC lett a Kiskorpád előtt.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 23:43, péntek | Helyi

Országos koncertsorozat a Magyar Rádió Művészeti Együttesei előadásában

25 város és csaknem 100 fellépő csatlakozott a Zenélő Magyarország programsorozathoz. A Magyar Rádió Művészeti Együtteseinek komolyzenei karavánja ismét házhoz viszi a legszebb klasszikus dallamokat.

2022. Június 24. 13:00, péntek | Helyi

Eredményesen szerepeltek a Dombóvári Judo Klub versenyzői

A Kaszó Regionális Rangsorversenyen vett részt a Dombóvári Judo Club június 12-én.

2022. Június 24. 09:00, péntek | Helyi

Dombóvár volt a házigazdája a Castrum Bene Egyesület 26. vándorgyűlésének

A háromnapos rendezvényt Feld István, az egyesület elnöke nyitotta meg.

2022. Június 23. 12:00, csütörtök | Helyi

125 éve született Tamási Áron

A Tamási Áron Emlékévhez kapcsolódó előadássorozat első programját Dombóváron, a Földi István Könyvtárban Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője nyitotta meg.