Városlista
2022. január 25, kedd - Pál

Hírek

2011. Január 17. 18:33, hétfő | Helyi
Forrás: somogysportja.hu, tavirozsakupa.atw.hu

Teremfoci idegenben: egyik csapatnak sem jött ki túl jól a lépés

Teremfoci idegenben: egyik csapatnak sem jött ki túl jól a lépés

Egy dombóvári kötődésű felnőtt és egy utánpótlás gárda indult idegenben megrendezett hagyományos év eleji kispályás tornákon. Sajnos egyikük sem szerepelt igazán sikeresen.

Hiába lett nagy fölénnyel első a 2010-es dombóvári kispályás profi bajnokságban a Stella, a Hévízen január 7-től 9-ig megrendezett XX. Tavirózsa Kupa Teremtorna mezőnye erősnek bizonyult számukra. A huszonkét csapat közül egy szombathelyivel, egy harkányival és egy dunaújvárosival összesorsolt gárda a szombati csoportmeccseken egy győzelemmel és két vereséggel még túljutott. Viszont a vasárnapi, egyenes kieséses szakaszban nagyon kikaptak a veszprémi Légrádi Építőktől. Némi vigasz lehet a Stella számára, hogy a csoportban őket három góllal elverő szombathelyi Loki Baun a négy között csak hétméteresekkel tudta átverekedni magát az a keszthelyi Café Roma, amely végül a tornát is megnyerte.

Nem tudta megismételni tavalyi győzelmét a DFC U-19 csapata a somogyi Szentbalázson megrendezett XIII. Colors Future – Serlegüzlet Kupán. A Hartung Vilmos edző vezetésével január 15-én, szombaton harcba szálló fiataloknak a délutáni csoportban csak a harmadik helyet sikerült összehozniuk. Így aztán már nélkülük zajlottak az elődöntők. A tíz baranyai, somogyi és tolnai csapat részvételével zajló tornán első helyezett végül a hazai pályán focizó Szücsi FC lett a Kiskorpád előtt.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 25. 08:43, kedd | Helyi

A dombóvári kertbarátok mindent megtetettek a bőséges szőlőtermés érdekében

Az idén ötven éves Dombóvári Kertbarát Egyesület leglelkesebb tagjai a Vince-napi hagyományok szerint három szőlőt látogattak meg, hogy a „Vince vesszők” állapotából megjósolják az idei termést.

2022. Január 24. 11:01, hétfő | Helyi

Nyomozást indított a rendőrség a metróbaleset ügyében

Vasúti közlekedés gondatlan veszélyeztetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen a rendőrség a Kőbánya-Kispest állomásnál szombatra virradóra történt metróbaleset ügyében.

2022. Január 23. 12:02, vasárnap | Helyi

Hulladékszállítási időpontok 2022-ben Dombóváron

A Dél-Kom Nonprofit Kft. 2022-ben az alábbi időpontokban gyűjti a szelektív hulladékot Dombóváron:

2022. Január 20. 08:57, csütörtök | Helyi

Az újraélesztés gyakorlatát szeretnék népszerűsíteni Dombóváron

Az önkormányzat, a Dombóvári Mentő Alapítvány és a dombóvári iskolák hosszú távú együttműködésben gondolkodnak, fórumokon, nyílt napokon, képzéseken fogják első körben a pedagógusoknak megmutatni az alapokat.