Városlista
2022. május 22, vasárnap - Júlia, Rita

Hírek

2022. Május 07. 15:42, szombat | Helyi

TeSzedd hulladékgyűjtő akció Dombóváron

TeSzedd hulladékgyűjtő akció Dombóváron

Tizedik alkalommal valósult meg az ország legnagyobb hulladékgyűjtő akciója, a TeSzedd. Dombóvár ismét csatlakozott a felhíváshoz, sokan vettek részt a munkában.

Nyitott volt a közösség, hatékonyan sikerült koordinálni az önkéntes munkát a város egész területén. Köszönjük a civil szervezetek aktív közreműködését.

Sajnos még mindig tapasztalható a város egyes területein, hogy ismét szemetessé válik annak ellenére, hogy egyre több elkövetőt érnek tetten és bírságolnak meg a térfigyelő kameráknak köszönhetően. Az év elején döbbenetes mennyiségű hulladékot szedtek össze és szállítottak el pályázati támogatással és a mostani akcióban is nagy mennyiségű hulladék került a zsákokba.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 20. 08:46, péntek | Helyi

Terv szerint halad a Színforgó felújítása

Ismét felkereste Keserü Ilona Kossuth-díjas festőművésznő és Wiedmer-Balipap Zsuzsa a restaurátorokat, akik a Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Művészeti Iskolában található alkotást, a Színforgót újítják fel.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél

2022. Május 19. 08:40, csütörtök | Helyi

Megújult Nepomuki Szent János szobra

Május 16. - Nepomuki Szent János napja. Megújult az ismeretlen ismerős szobor, melyet mindenki ismer, de kevesen állnak meg előtte...