Városlista
2022. december 2, péntek - Melinda

Hírek

2011. Július 26. 07:33, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Tinilány dolgozott a bordélyházban

Tinilány dolgozott a bordélyházban

Fiatalkorú lány is dolgozott abban a pécsi bordélyházban, ami hivatalosan bárként üzemelt. A rendőrség péntek éjjel bezáratta a vendéglátóhelyet, két üzemeltetőjét pedig őrizetbe vette.

A rendőrség pénteken éjjel számolta föl azt a pécsi, többszobás bordélyházat, ami hivatalosan bárként üzemelt. A razzia idején négy lány tartózkodott a vendéglátóhelyen, akik azt mondták, táncoslányok illetve masszőrök, végül beismerték, hogy prostituáltak, és fizetésük felét leadják főnöküknek.

A gyanú szerint egy fiatalkorú lány is dolgozott a bordélyházban, ezért a rendőrség javaslatot tett a jegyző felé, hogy zárassa be a vendéglátóhelyet. Az üzemeltetőt, egy 26 éves nőt és 43 éves férfi üzlettársát a rendőrök őrizetbe vették, a bíróság hétfőn dönt előzetes letartóztatásukról.

Az ügyben 18. életévét be nem töltött személyt foglalkoztató bordélyház fenntartásával elkövetett üzletszerű kéjelgés elősegítése miatt indítottak eljárást. (rá)

HavariaPress

Címkék: bordély

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 01. 09:06, csütörtök | Kék hírek

Két rendőrt is megvert egy szlovák férfi Miskolcon

Az egyik rendőrt páros lábbal rúgta fejbe az agresszív férfi.

2022. November 11. 18:05, péntek | Kék hírek

A kocsma tulajdonosára támadt, amiért be akart zárni

2022. November 10. 08:20, csütörtök | Kék hírek

Akkumulátort, katalizátort és közel 1000 liter gázolajat lopott, a rendőrök elfogták

Az eljárás adatai alapján a rendőrök 2022. november 6-án éjszaka a 710-es számú főúton, Papkeszi külterületén állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét.

2022. Október 29. 09:58, szombat | Kék hírek

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől a suzukis, nem lett jó vége!

Bódult állapotban vezetett és még jogosítványa sem volt, a rendőrök elfogták, miután alaposan összetörte az autóját és magát.