Városlista
2022. július 4, hétfő - Ulrik

Hírek

2016. Április 05. 08:12, kedd | Helyi

Több alkalommal riasztották a tűzoltókat a hétvégén

Több alkalommal riasztották a tűzoltókat a hétvégén

Több alkalommal kaptak riasztást a dombóvári hivatásos tűzoltók.

Mintegy három hektáron égett az avar, gaz, nádas Nak és Inán puszta között szombat kora délután. A lángokat a dombóvári hivatásos tűzoltók fékezték meg kéziszerszámok segítségével.

Egy reklámtáblát rongált meg a szél péntek délben Dombóváron a Gunarasi úton. Mivel a tábla lelógó része veszélyeztette a forgalmat, a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik kézi erővel távolították el a veszélyes részeket.

Felborult egy személyautó Dombóváron, a Borsos Miklós utcában szombat hajnalban. Az autót a város hivatásos tűzoltói áramtalanították. A mentősök két súlyos sérültet szállítottak kórházba, a jármű másik három utasa könnyebb sérüléseket szenvedett. Az áramszolgáltató szakembereit is a helyszínre kérték, mert a baleset során egy elektromos oszlop vezetéke is megrongálódott. A tűzoltók az autó áramtalanítása után a műszaki mentési munkálatokat végezték, az érintett útszakaszt a mentés idejére a rendőrség lezárta.

Címkék: tűzoltók

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 03. 11:51, vasárnap | Helyi

Jubileumi amatőr tekeverseny szervezett a Dombóvári Spartacus Egyesület

A Dombóvári Spartacus Egyesület fennállásának 70. évfordulóját ünnepli 2022-ben, ebből az alkalomból írták ki a 70 éves jubileumi amatőr tekeversenyt.

2022. Július 01. 09:09, péntek | Helyi

Átadták a Semmelweis-napi elismeréseket

Semmelweis Ignác születésének 204. évfordulója alkalmából tartottak ünnepséget a Dombóvári Szent Lukács Kórház vezetői és dolgozói a Szűz Mária Mater Dei kápolnában.

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Június 30. 08:14, csütörtök | Helyi

Jubileumi térzenére hívott a Dombóvári Ifjúsági Fúvószenekar

Fennállásának 15. évfordulója alkalmából adott térzene koncertet a Kiszler András vezette zenekar.