Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2023. November 10. 15:18, péntek | Helyi

Újra Zöld Óvoda Bázisintézmény lett a Szivárvány Ovi

Újra Zöld Óvoda Bázisintézmény lett a Szivárvány Ovi

A Dombóvári Szivárvány Óvoda és Bölcsőde, Dombóvári Szivárvány Óvoda intézményegységét a 2023-24-es nevelési évben újra Zöld Óvoda Bázisintézményi feladatok ellátásával bízta meg az Energiaügyi Minisztérium.

Keszthelyi Nikoletta környezetvédelemért felelős helyettes államtitkár megbízólevelét postai úton kapta meg az intézmény, mely 2017 óta folyamatosan lát el bázisintézményi feladatokat.

A Zöld Óvoda Bázisintézmények fontos szerepet töltenek be a Zöld Óvodák feladatellátási helyeinek összefogásában, szakmai segítésében, a Zöld Óvoda program értékeinek széleskörű terjesztésében, a hálozati együttműködés és tanulás rendszerének kialakításában.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 16:24, csütörtök | Helyi

Országos sporttörténeti versenynek adott otthont Dombóvár

Második alkalommal került megrendezésre a Buzánszky Jenő Országos Sporttörténeti Verseny Dr. Szenyéri Zoltán igazgató ötlete és szervezése alapján.

2023. December 06. 13:22, szerda | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2023. December 05. 08:31, kedd | Helyi

XVIII. Karácsonyi Kupa karateversenyt rendeztek Dombóváron

A XVIII. Karácsonyi Kupát rendezte meg a Dombóvári Karatesuli a Szuhay Sportcentrumban szombaton.

2023. December 04. 16:16, hétfő | Helyi

Beszélgetés Fekete Istvánról

Az MTVA televízió M5 csatornájának meghívásának tett eleget Bodó Imre múzeumalapító, elnök és Horváth Tibor, az ajkai Irodalmi Társaság elnöke.