Városlista
2021. december 4, szombat - Barbara, Borbála

Hírek

2021. November 25. 16:09, csütörtök | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Útlezárás Dombóváron a karácsonyi díszkivilágítás felhelyezése miatt

Útlezárás Dombóváron a karácsonyi díszkivilágítás felhelyezése miatt

November 26-án pénteken, reggel 08:00-tól 12:00-ig a Hunyadi tér 12–től (K&H Bank) a Víztoronyig az egyirányú utca szakaszosan lezárásra kerül a karácsonyi díszkivilágítás felhelyezése miatt.

Tisztelt Lakosság! Kedves Dombóváriak!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. november 26-án pénteken, reggel 08:00-tól 12:00-ig a Hunyadi tér 12–től (K&H Bank) a Víztoronyig az egyirányú utca szakaszosan lezárásra kerül a karácsonyi díszkivilágítás felhelyezése miatt. Amennyiben lehetőségünk adódik rá, az útzárat a jelölt időpontnál hamarabb feloldjuk.

Kérjük, hogy legyenek figyelemmel a kihelyezett forgalmi jelzőtáblákra, valamint a helyszínt biztosító közterület-felügyelők útmutatásaira!

Ugyanezen a napon a város többi területén is kihelyezésre kerülnek a karácsonyi díszkivilágítás elemei. Kérjük a közlekedőket, hogy segítsék a munkavégzésben résztvevőket, fokozott figyelemmel közelítsék meg a munkavégzésben résztvevő járműveket, kérjük legyenek türelemmel az esetleges forgalmi fennakadások esetén.

Együttműködésüket és türelmüket köszönjük!

Dombóvár Város Önkormányzata

Címkék: útlezárás

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 04. 14:00, szombat | Helyi

Fekete Istvánról hallhattak az otthon lakói

A Kiss Ferenc Református Idős Otthon vendége volt Bodó Imre, a Fekete István Kulturális Egyesület elnöke, helytörténész, aki Fekete István író életéről és munkásságáról tartott előadást a lakóknak.

2021. December 03. 13:40, péntek | Helyi

25 éves a dombóvári Fekete István Kulturális Egyesület

Tisztelt Olvasó! Egy rövid ismertetőt szeretnénk közreadni egyesületünk történetéről. A részletes megemlékezést a 2021. évi évkönyvünkben adjuk majd közre.

2021. December 02. 14:49, csütörtök | Helyi

Várja a kisgyermekeseket Dombóváron a Biztos Kezdet Gyerekház

Szeretnétek kimozdulni, új élményeket szerezni és egy jó közösségbe tartozni? Ha válaszotok igen, akkor itt az idő, hogy ellátogassatok a Biztos Kezdet Gyerekházba!

2021. December 01. 16:02, szerda | Helyi

Korizhatnak testnevelés órán a dombóvári iskolások

Dombóvár Város Önkormányzata térítésmentesen biztosítja a dombóvári általános és középiskolák diákjai részére a testnevelés órák keretében a korcsolyázási lehetőséget.