Városlista
2021. december 8, szerda - Mária

Hírek

2021. Július 26. 15:23, hétfő | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Vagyon- és személyvédelmi tanácsokat kaphattak az érdeklődők

Vagyon- és személyvédelmi tanácsokat kaphattak az érdeklődők

Tóth Szilvia rendőr főtörzszászlós a Dombóvári Rendőrkapitányság prevenciós szakembere a napokban Házhoz megyünk információs pontot hozott létre a város egyik bevásárló központjában,

melyen részt vettek a rendőrkapitányságon nyári gyakorlatukat töltő a Dombóvári Apáczai Csere János Szakképző Iskola 10. és 11. évfolyamos rendészeti szakos hallgatói is. A kitelepülés alkalmával vagyon- és személyvédelmi ajánlásokat adott. Az érdeklődők a megelőző vagyonvédelmi tanácsadás mellett, a strandlopások megelőzésére is kaphattak ajánlásokat, a bűnmegelőzési kiadványok közül választhattak

Az Országos Rendőr-főkapitányság 2015 őszén indított Házhoz megyünk programja azzal a céllal jött létre, hogy segítse a lakosságot a megfelelő vagyonvédelemhez szükséges döntések, önvédelmi képességek meghozatalában. A lakosság vagyonvédelemét erősítő prevenciós elemek mellett megjelent az áldozatvédelem, a családon belüli erőszak, a rendőrség iskolai bűnmegelőzési programja, az internetbiztonság, illetve a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával a BikeSafe kerékpárjelölő és nyilvántartó ingyenes szolgáltatás.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 07. 11:11, kedd | Helyi

Minden óvodás kapott csomagot a Mikulástól

A tavalyi évhez hasonlóan Dombóvár Város Önkormányzata 600 ajándékcsomaggal készült és juttatta el a városban található öt óvodába.

2021. December 06. 14:33, hétfő | Helyi

REMÉNY - Advent második vasárnapja

Advent második vasárnapjához kötődve az egész hétvégén színes programok várták a kedves lakosságot és az érdeklődőket.

2021. December 04. 14:00, szombat | Helyi

Fekete Istvánról hallhattak az otthon lakói

A Kiss Ferenc Református Idős Otthon vendége volt Bodó Imre, a Fekete István Kulturális Egyesület elnöke, helytörténész, aki Fekete István író életéről és munkásságáról tartott előadást a lakóknak.

2021. December 03. 13:40, péntek | Helyi

25 éves a dombóvári Fekete István Kulturális Egyesület

Tisztelt Olvasó! Egy rövid ismertetőt szeretnénk közreadni egyesületünk történetéről. A részletes megemlékezést a 2021. évi évkönyvünkben adjuk majd közre.