Városlista
2023. február 5, vasárnap - Ágota

Hírek

2013. Április 17. 09:28, szerda | Belföld
Forrás: InfoVáros

Végre itt a jó idő!

Végre itt a jó idő!

Pár hónappal ezelőtt nem gondoltuk volna, hogy ennyit kell várnunk mire megérkezik a jó idő és birtokba vehetjük a természetet anélkül, hogy fáznánk.

Hiába "jött" ki hosszú hétvégére a március 15-e, az időjárás nem volt kegyes hozzánk. Így mondhatjuk, csak halmozódik a szabadidős, jó időben megtehető programok iránti vágy bennünk. Végre itt a jó idő, irány a szabad levegő!

Győr és környéke ilyen szempontból (is) sok sok lehetőséget kínál számunkra. A belvárosi sétáktól kezdve, a megannyi kulturális programon, szórakozási lehetőségen, Rába parti programokon át egészen a környékben található borvidék bejárásáig, felfedezéséig szemezgethetünk.

A családosok is bőven válogathatnak, a méltán híres győri állatkertben április 20-án SZent György napot tartanak, ahol a tavasz beköszöntét ünneplik. A Vaskakas Bábszínáz programjaival szintén az ő igényeiket kívánaj kielégíteni, így a gyerkőcök sem unatkoznak. A kultúra kedvelői ugyan ezen a napon a Győri Nemzeti Színházban, egy klasszikust a Csinibabát nézhetik meg. Április 25-én a Magvassy Mihály sportcsarnokban a XIX. Ovi Olimpia döntőt tekinthetik meg az érdeklődők.

A győriek és a Győrbe utazók élvezettel várják már első fagyijukat a sétálóutcán, az első teraszon megivott kávét, elfogyasztott süteményt. Valljuk be őszintén, az általános hangulatunk is messze menően más, mint a szürke, hideg téliesebb napokon. Ezt nem kihasználni, nem meglovagolni az időjárás adta lehetőségeket nagy vétek lenne ennyi várakozás után. Legyen szó egy délutáni sétáról vagy egy szabadban, aktívan eltöltött hétvégéről, de érdemes kilátogatni a természetbe.

Hotel Paár Szieszta
9024 Győr, Attila u 41-43.
Tel./fax: +36 96/527-443
+36 96/427-444
E-mail: szieszta@hotelspaar.hu

Címkék: győr, hotel, szállás, szieszta

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 05. 08:03, vasárnap | Belföld

Itt vannak az ötös lottó nyerőszámai

Az ötös lottó nyerőszámai

2023. Február 05. 07:59, vasárnap | Belföld

Nagy Márton: tőkeprogramot indít hamarosan a kormány

2023. Február 05. 07:56, vasárnap | Belföld

Tállai András: a héten dupla nyugdíjat utal a kormány

Három nappal korábban kézhez kaphatják a februári, valamint az emelt összegű 13. havi nyugdíjat, és számos más nyugdíjszerű ellátást azok, akik azt postai úton kérték.

2023. Február 04. 16:57, szombat | Belföld

OKF: már 2300 felett a tűzoltói munkák száma

Továbbra is sok munkát ad a vihar a tűzoltóknak elsősorban a Dunántúlon, szombaton kora délután országszerte már meghaladta a 2300-at a beavatkozások száma.