Városlista
2023. december 3, vasárnap - Ferenc

Hírek

2022. Augusztus 24. 10:46, szerda | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Velencén edzőtáboroztak a karatesulisok

Velencén edzőtáboroztak a karatesulisok

A Dombóvári Karatesuli 22 fővel vett részt a Shotokan Liga központi edzőtáborában, Velencén augusztus 13. és 18. között.

A hat nap programját Shihan Juhász Ferenc a Magyar Karate Szakszövetség alelnöke állította össze és irányította, de végig jelen volt az Edzői Bizottság vezetője, Shihan Kozma Erzsébet is.

A fárasztó, de jó hangulatú tréningeket követően, naponta az esti órákban játékos sportvetélkedőkre került sor. Itt Maklár és Hajdúnánás résztvevőivel közösen indított csapatuk az első helyen zárt.

A tábor utolsó edzésére a korábbi hagyományokat folytatva a Velencei tó partján került sor, mely biztosan maradandó élményt fog jelenteni mindannyiuk számára.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 01. 16:34, péntek | Helyi

Az adventi időszak veszélyei

Az adventi időszak az ünnepi készülődés időszaka, viszont ha nem figyelünk, könnyen a tűzoltókra várakozás időszaka lehet belőle.

2023. November 30. 13:35, csütörtök | Helyi

A hónap műtárgya - Fekete István Múzeum

November hónap műtárgyának Fekete István íróról készült fényképet választottuk.

2023. November 29. 15:05, szerda | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2023. November 28. 14:24, kedd | Helyi

30 éves a Dombóvári Ózon Asztma Egyesület

A Dombóvári Ózon Asztma Egyesület jubileumi emléknapján dr. Magda Tamás tüdőbelgyógyász főorvos tiszteletére emlékhely avatásra is sor került.