Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Április 28. 14:09, kedd | Helyi
Forrás: Illyés Gyula Gimnázium

Versenyeredmények az Illyés Gyula Gimnáziumból

Versenyeredmények az Illyés Gyula Gimnáziumból

Április 14-én rendezték meg Gödöllőn a Mezei Futó Diákolimpia országos döntőjét, melyen nagyon jól szerepeltek a Dombóvári Illyés Gyula Gimnázium tanulói.

Tóth Lili Anna 10.c osztályos tanuló fantasztikus teljesítménnyel, zsinórban a 6. győzelmét szerezte meg ezen a megmérettetésen.
Az V. korcsoportos lányok közt az iskola csapata a 4. helyet szerezte meg. A csapat tagjai: Tóth Lili Anna 10.c, Tonács Dóra 9.a, Sipos Zsófia 9.a, Boros Dorka 9.a, Besenyei Ágota 9.a. Tóth Virág 12.b osztályos tanuló egyéniben 6. helyen végzett.
A VI. korcsoportos lányok versenyében az intézmény csapata 10. lett, a csapat tagjai: Tóth Virág 12.b, Besenyei Emőke 12.b, Horváth Petra 11.a, Horváth Vivien 11.a, Csizmadia Barbara 13.e.
Strijk Vince 10.a osztályos tanuló egyéniben a 20. helyet szerezte meg.
A diákok testnevelői: Gábor Balázs, Fehérvári Levente, Kovács Péter, Németh József és Tancsa Norbert tanár urak.
A versenyző diákok edzője Fazekas Gáspár tanár úr.

Április 21-én került megrendezésre Kecskeméten a Kéttusa Diákolimpia országos döntője, melyen szép eredményeket értek el a Dombóvári Illyés Gyula Gimnázium diákjai. A versenyen a következő eredmények születtek:
Bánfalvi Ákos 11.b V. korcsoport 1. hely
Turi Bianka-Besenyei Ágota 9.a V. korcsoport csapat 2. hely
Tancsa Gréta 9.n IV. korcsoport 3. hely
Tar Dávid 5.n III. korcsoport 11. hely
Pozsgai Alexa 5.n II. korcsoport 15. hely
A diákok testnevelői: Németh József, Tancsa Norbert és Gábor Balázs tanár urak, a versenyző diákok edzője: Tancsa Norbert. Szívből gratulálunk, a diákok igazgatói dicséretben részesülnek!

Április 2-4-én tartották meg Miskolcon a VI. korcsoportos lány, amatőr Országos Sakk Diákolimpia döntőjét, ahol Sebestyén Dóra, a Dombóvári Illyés Gyula Gimnázium 11.a osztályos tanulója 13.helyezést ért el. Felkészítője: Lódi László.

Március 27-én rendezték meg Szekszárdon a Bendegúz Nyelvész Országos Anyanyelvi Verseny megyei fordulóját, melyen szépen szerepeltek a Dombóvári Illyés Gyula Gimnázium diákjai. Pápai Fruzsina 8.n osztályos tanuló 4. helyezett lett, osztálytársa, Boczor Virág 6. helyen végzett. A diákokat Vámosi Judit tanárnő készítette fel.

Április 22-én rendezték meg Lengyelen az Ember és Környezete Regionális Környezetvédelmi Verseny döntőjét. A Dombóvári Illyés Gyula Gimnázium Kisvárdainé Fábián Erika tanárnő által felkészített csapata a szoros versenyben végül az 5. helyen végzett. A csapat tagjai: Varga Emese 10.n, Bencsik Flóra 10.b, Stein Dorina 10.b.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.