Városlista
2024. május 28, kedd - Emil, Csanád

Hírek

2011. Október 31. 14:45, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Vészforgatókönyv a magyar X-Faktorban

Vészforgatókönyv a magyar X-Faktorban

Van vészforgatókönyv a magyar X-Faktorban! Ha kidől, kiborul, súlyosan megbetegszik valamelyik mentor, akkor sem állhat meg a műsor.

A londoni X-Faktorban bekövetkezett ijesztő eset, mikor is egy nagy összeszólalkozás után hangszálödémát kapott az egyik mentor és gyakorlatilag megnémult, idehaza is következményekkel járt. Van már vészforgatókönyv! Schiwert Takács László a nagysikerű műsor producere elmondta, hogy ideig óráig akár három mentorral is működhet a dolog, de ez persze okozhat gondot a szavazások, döntések esetében, nem beszélve a magukra maradt mentoráltakról. Ezért a vészforgatókönyv szerint a mentorokat segítők ülnek be műsorba. Vagyis Keresztest a férje, Kicska László, Ferót, felfedezettje Wolf Kati, Gesztit, egykori zenésztársa Kiki, Malekot pedig Tóth Gabi helyettesítené. Keresztessel tavaly már előfordult, hogy lázas betegen ülte végig az élő showt, de csakazértis végigcsinálta. Az adrenalin erejében bízunk" - nyilatkozta a magyar X-Faktor producere.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:08, szombat | Bulvár

Tökmag sorbet lett az év fagylaltja

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.

2024. Május 24. 13:18, péntek | Bulvár

Elpusztult a világ leghíresebb mémkutyája, Kaboszu

Tizennyolc éves korában elpusztult Kaboszu, az a siba inu fajtájú kutya, aki a népszerű doge-mémet és a hasonló nevű kriptovalutát is inspirálta - jelentette a Sky News hírportál pénteken.

2024. Május 23. 15:24, csütörtök | Bulvár

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly, ami az elmúlt három év alatt 21,5 százalékos növekedés - közölte az Allianz biztosító legfrissebb globális jelentése az MTI-vel csütörtökön.

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.