Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2024. Június 10. 13:27, hétfő | Helyi

Vihar- és csőtörés kár felszámolásához hívták a dombóvári tűzoltókat hétvégén

Vihar- és csőtörés kár felszámolásához hívták a dombóvári tűzoltókat hétvégén

Gyalogos forgalmat veszélyeztetett egy kerítésre dőlt fa vasárnap reggel Dombóváron, az Erzsébet utcában. Motoros láncfűrész segítségével szabadították fel a járdát a dombóvári hivatásos tűzoltók.

Többségében az időjárás okozta viharkárok felszámolásához, kidőlt fákhoz vonultak a beavatkozó tűzoltóegységek.

Villanyvezetékre és útra estek egy fa letört ágai vasárnap éjszaka Dombóváron, az Ady Endre és Teleki utca kereszteződésénél. A műszaki mentéshez a dombóvári hivatásos tűzoltók vonultak, akik motoros láncfűrész segítségével távolították el a letört ágakat.

Lakóházra és gépjárműre dőlt egy ingatlan udvarán álló fa vasárnap hajnalban Dombóváron, a Széchenyi utcában. A műszaki mentéshez a dombóvári hivatásos tűzoltók vonultak, akik motoros láncfűrész segítségével távolították el a kidőlt fát.

Csőtörés miatt egy méter magasságig vízzel telítődött egy családi ház 25 négyzetméteres szuterénje vasárnap délután Dombóváron, a VIII. utcában. A műszaki mentéshez a dombóvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik elektromos szivattyú segítségével távolították el a vizet.

Fotó: Dombóvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 06. 08:46, péntek | Helyi

Karbantartás után újra nyitva a dombóvári uszoda

Az augusztusi karbantartási és felújítási munkák után újra nyitva áll az uszoda. Az alábbi időpontokban van lehetőség bárkinek igénybe venni egyéni sportolás céljából:

2024. Szeptember 03. 13:04, kedd | Helyi

Kihirdették a „Dombóvár másKÉPp” fotópályázat végeredményét

A Magyar Fotográfia Napján ünnepélyes keretek között hirdették ki a „Dombóvár másKÉPp” pályázat végeredményét; a díjazott fotósok átvehették oklevelüket és nyereményeiket.

2024. Szeptember 03. 08:49, kedd | Helyi

Babits Mihály-díjat kapott Erky-Nagy Tibor

Erky-Nagy Tibor Babits Mihály-díjat vehetett át Szekszárdon, a Tolna vármegye születésnapjának évfordulója alkalmából szervezett ünnepségen.

2024. Szeptember 02. 09:32, hétfő | Helyi

100. születésnapját ünnepelte Szilvási Dezsőné

100. születésnapján Szilvási Dezsőnét Pintér Szilárd polgármester is köszöntötte.