Városlista
2022. május 22, vasárnap - Júlia, Rita

Hírek

2022. Május 09. 08:43, hétfő | Helyi

Zöld kapu környezetvédelmi gyakorlat bemutató a Szivárvány Óvodában

Zöld kapu környezetvédelmi gyakorlat bemutató a Szivárvány Óvodában

A dombóvári Szivárvány (székhely) Óvoda nevelő-testülete nagyon sokat tesz azért, hogy környezettudatos, a természetet védő, de ugyanakkor érdeklődő, felfedező gyermekeket neveljen.

A dombóvári Szivárvány (székhely) Óvoda nevelő-testülete mint az Oktatási Hivatal Bázisintézménye és Zöld bázis intézmény hosszú-hosszú évek óta nagyon sokat tesz azért, hogy környezettudatos, a természetet védő, de ugyanakkor érdeklődő, felfedező gyermekeket neveljen.

Mindezt nagyon játékosan és nagyon újszerű, innovatív módszerekkel. Május 3-án Marcaliból és Nagyatádról érkező 17 óvodapedagógusnak mutatta be Szekeresné Hodnik Boglárka zöld munkacsoport vezető, Kovácsné Kollár Ágnes bázisintézményi koordinátor, Berklné Farkas Edit intézményvezető helyettes, Engert Miklósné és Láng Virág óvodapedagógusok a Zöld kapu környezetvédelmi jó gyakorlatukat, hatalmas sikerrel.

A résztvevő pedagógusok nagyon sok új szakmai ismerettel és ötlettel gazdagodhatnak.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 20. 08:46, péntek | Helyi

Terv szerint halad a Színforgó felújítása

Ismét felkereste Keserü Ilona Kossuth-díjas festőművésznő és Wiedmer-Balipap Zsuzsa a restaurátorokat, akik a Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Művészeti Iskolában található alkotást, a Színforgót újítják fel.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél

2022. Május 19. 08:40, csütörtök | Helyi

Megújult Nepomuki Szent János szobra

Május 16. - Nepomuki Szent János napja. Megújult az ismeretlen ismerős szobor, melyet mindenki ismer, de kevesen állnak meg előtte...