Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. November 14. 14:00, hétfő | Belföld
Forrás: Orientpress.hu

2012-ben is lehet pályázni a „NagyCsaládiHáz” projektre

2012-ben is lehet pályázni a „NagyCsaládiHáz” projektre

A „NagyCsaládiHáz” elnevezésű pályázat segítségével karácsonyra a második házba is beköltözik az a nyertes nagycsalád.

2011 elején nyertek el 5 millió forint értékű terméktámogatást a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) és öt építőipari cég felajánlásával.

A NOE és az építőanyag gyártók összesen 10 millió forint értékű építőanyagot ajánlottak fel a kiírásban. A sikerre való tekintettel a „NagyCsaládiHáz” pályázatot 2012-ben ismét meghirdetik, amelyet kifejezetten a három vagy több kisgyermeket nevelő családok részére írtak ki.

Karácsonyig beköltözik a „NagyCsaládiHáz” pályázat második nyertes családja is abba a házba, amelyre 2011 elején támogatást nyertek a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) és öt építőanyag gyártó cég jóvoltából. A pályázatot kifejezetten NOE tagsággal rendelkező három vagy több kisgyermeket nevelő, 2011-ben építkezni kívánó családok részére írták ki. Azért a családokra esett a választás, mert a projektet támogatók mind azt vallják, hogy a társadalom legkisebb és egyben legfontosabb egységét is ők jelentik. A terméktámogatás olyan építőanyagokat ölelt fel, mint pl. téglák, födémrendszer, tetőcserepek és tető kiegészítő elemek, kéményrendszerek, hőszigetelő rendszerek. Ezek a magas minőségű termékek olyan korszerű otthonok megépítésében segítik a családokat, amelyben az egészséges lakóklíma az alacsony rezsiköltségekkel párosul.

„Büszkék vagyunk arra, hogy – a NOE és az építőanyag gyártó cégek összefogásának sikereként – két nagycsalád már új otthonában ünnepelheti az idei karácsonyt.” – mondta el Székely Hajnalka a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke, majd hozzátette: „Eltökélt célunk, hogy ezt a mecénás adományozási formát – változatlan feltételek mellett – a jövő évben is folytatni tudjuk. Éppen ezért a 2012-es pályázatot változatlan feltételek hirdetjük meg, így újabb nagycsaládok kaphatnak egy életre szóló ajándékot.” A támogatás tehát a 2011-ben felépülő két házzal nem áll meg, a támogató cégek listája pedig tovább bővül. A jövőbeni pályázat termékskálája a falazótéglától és födémrendszertől, egészen a kémény-rendszerig ismét széles palettát ölel majd fel. A teljes terméktámogatás összege meghaladja a 10 millió forintot. A 2012-es „NagyCsaládiHáz”pályázat kiírása megtörtént, a pályázati anyag megtekinthető és letölthető a NOE honlapjáról (www.noe.hu).

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára