Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2021. Február 28. 08:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A rekorder szabálysértő 90 helyett 160 km/h-val közlekedett

A rekorder szabálysértő 90 helyett 160 km/h-val közlekedett

Néhány óra alatt 65 szabályszegés

Tolna megye útjain fokozott rendőri jelenléttel járó ellenőrzést tartottak az egyenruhások.

Az idei évben eddig 38 sérüléses baleset történt a megye útjain, melyek közül 15 azért történhetett, mert a járművezető a megengedett sebességnél gyorsabban hajtott.

A balesetek megelőzése érdekében a közlekedésrendészeti állomány 2021. február 25-én a megye teljes területén fokozott rendőri jelenléttel járó ellenőrzést tartott. Az egyenruhások a nap folyamán elsősorban azokat a közlekedőket figyelték, akik nem tartották be a sebességhatárokat. Kollégáink néhány óra alatt több tucat gyorshajtóval szemben intézkedtek. A legkirívóbb szabályszegést az az autós követte el, aki a 61-es főúton a megengedett 90 km/h-s sebesség helyett 160 km/h-val közlekedett. A rendőrök az ellenőrzések alkalmával összesen 65 közlekedőt szankcionáltak az általuk elkövetett közlekedési szabályszegésekért.

A további komoly sérüléssel és esetlegesen a tragédiával végződő balesetek megelőzése, valamint a közlekedésbiztonsági helyzet javítása érdekében a jövőben is számíthatnak nagyobb létszámú rendőri jelenlétre Tolna megye útjain.

Kérünk mindenkit a közlekedési szabályok maradéktalan betartására, hogy a balesetek elkerülhetőek legyenek, továbbra is figyeljünk egymásra,

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.