Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2024. Május 30. 08:35, csütörtök | Helyi

Bemutatásra került Erky-Nagy Tibor: Gunaras 50 éve című könyve

Bemutatásra került Erky-Nagy Tibor: Gunaras 50 éve című könyve

Müller Ádám, a DKSZK igazgatója köszöntötte a megjelenteket, azt követően Pintér Szilárd polgármester, majd Őri Gábor a Dombóvári Városszépítő és Városvédő Közhasznú Egyesület elnöke tartott beszédet.

A továbbiakban pedig Erky-Nagy Tibor vetített előadásán keresztül mutatta be könyvét az érdeklődő közönség számára.

A bemutató egy sorolással zárult, felidézve az 1972. október 7-ei Fürdőépítési operatív bizottság ülésén zajló sorsolást, ahol egy név és egy helyrajzi szám húzásával került megjelölésre a 180 telektulajdonos.

A név és a helyrajzi számos cédulák húzását akkoriban Fábián Valéria és Simon Miklós úttörők végezték, akik most is jelen voltak a könyvbemutatón és segítették kisorsolni a 6 db ajándékcsomagot a megjelentek között.

Címkék: Erky-Nagy Tibor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 11:45, szerda | Helyi

Az extrém balesetek napja volt

A nyári hőségben a vármegye útjain július 16-án egyetlen nap alatt nyolc baleset is történt. Négy esetben sérüléssel végződtek az ütközések. Mindegyik alkalommal kétkerekűek vezetői voltak érintettek.

2024. Július 16. 08:36, kedd | Helyi

A hőség sem volt akadálya a Balaton körüli retro kismotorozásnak

Az elmúlt hétvégén 8. alkalommal motoroztuk körbe a Balatont a féltve őrzött kis retro motorokkal, túlnyomó részben Babettákkal - számolt be a túráról a dombóvári szervező, Balogh László.

2024. Július 15. 14:11, hétfő | Helyi

Egy tucat közlekedési baleset történt Tolna vármegye útjain július második hétvégéjén

Tolna vármegyében az elmúlt 72 órában négy sérüléses és nyolc anyagi káros baleset történt. A balesetekben ketten súlyosan, ketten pedig könnyebben sérültek meg.

2024. Július 15. 11:25, hétfő | Helyi

Gyászhír

Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Kovács Sándor az Agrár-Béta Kft. volt tagja életének 89. évében elhunyt.